- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
📣📣 Testy aplikacji Mój Orange 5.0 📱
Parę uwag:
1. Możliwość wybierania zakresu dat
2. Po aktualizacji domyślnie ikona języka jest szara (sugeruje jakby język był wyłączony)
3. Dodanie ikony cofnięcia lub zamknięcia tak jak jest to np. na stronie Sklepy
4. Opcja nie jest zapamiętywana i zawsze jest wyłączona
5. Widać ucięte litery.
6. Po aktualizacji po pierwszym logowaniu dostaję błędną informację że mogę włączyć usługę skarbonki czy jakieś pakiety GB itd mimo że korzystam z nich.
7. Skądś jest "A".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
4. U mnie także zawsze jest zaznaczone. Potwierdzam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Punkt 4 U mnie Też jest szara kropka przy zaznaczaniu języka aplikacji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1. Tak ok, chodzi jedynie o dodanie zmiany zakresu dat zamiast sztywnego ostatnie 30 dni.
2. Ok.
3. Salony wyglądają też na osobną stronę internetową, tzn stronę prezentowaną w aplikacji (Kontakt -> Salony)
4. Apka 5.0.0.2857 czuli update z dzisiaj.
5. i 6. ok, wyślę.
7. Ok.
No i nadal nie działa "Ochrona informacji" o której kiedyś wspominałem, aczkolwiek oczywiście możliwe że nie jest to priorytetowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mnie dzisiaj zaktualizowała się aplikacja do wersji 5.0.0.2857. Kto z testerów ją ma, może spojrzeć. U mnie dużo funkcji działa poprawnie. Nie dopatrzyłem się żadnego focha. Błędy językowe, o ile takowe są, to specjalnie na to uwagi nie zwracałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam te wersje od tygodnia.
w Internet (Plan Komórkowy) w usługi dodatkowe nie odznacza mi się: pokaz moje aktywne, we wczesn wersji było. I nadal nie ma: dodatkowy pakiet internetu (wlacz).
W kontroli wydatków także aktywne się nie podświetlają z defaultu.
W zakładce tv, śmiesznie opisali sprzęt słowem:
dodatki. Zamiast urządzenia właśnie czy sprzęt. Te dodatki to podstawa działania usługi.
Dalej w tv w zakładce usługi jest pusto. mogłoby się tam znaleźć np multinagrywarka, Orange tv go etc
ogolnie działa szybko.
akualizacje płatności czy zużycia pakietu danych nadal są bardzo wolne. W portalu mam opłacone, a w appce widnieje wciąż jako nieopłacone.
appka na ios 5.0.0.2857
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
płatność zrealizowana w aplikacji pokazało po....3 dniach od zaksięgowania i oznaczenia: opłacone w desktopowej wersji mój orange.
no ale to beta, więc daje szansę, że będzie to szybciej się aktualizowało. tak jak ilość zużytych danych w abonamencie i dodatkowe pakiety do włączenia z pozycji appki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Tob , to i tak na plus, bo ile wersji bety musiało się zmienić, by w końcu coś drgnęło! Klientów i usług multum, a trzeba te wszystkie "graty" poprzenosić...jak po przeprowadzce z domu do domu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wczoraj wieczorem podziałałem chwilkę na nowej wersji aplikacji. Widać od razu, że coś się zmieniło, bo bardzo długo się otwiera. Potrzeba ponad dwie minuty, aby coś się pokazało, a przez ten czas jest biały ekran.
Po zakończeniu sprawdzania kont w apce, ja się nie wylogowuje. Nie chce mi się wpisywać przy następnym korzystaniu z apki loginu i hasła. Sprawdzę jeszcze jak apka się zachowuje, jak się wyloguje, bo bez wylogowania, potrzeba dużo czasu do ponownego otwarcia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
a to mi szybko działa, tzn logowanie bywa że szybko, albo tak z 30 sek.
ale chodzenie po niej szybkie, co innego, że większość opcji jest jeszcze - w trakcie przygotowania -
@ketrasaArtur na android czy ios. i jaki masz nr appki? moja: appka na ios 5.0.0.2857