- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@anmar09 to co opisujesz odnosi się do Mój Orange w starym serwisie, czy przymuszono Cię do przejścia do Nowego Mój Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@anmar09 to co opisujesz odnosi się do Mój Orange w starym serwisie, czy przymuszono Cię do przejścia do Nowego Mój Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Straciłem możliwość zarządzania kontem.
Nikt nie pytał czy chcę przejść. Przy kolejnym logowaniu po prostu miałem możliwość zalogowania się tylko w nowym serwisie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Straciłem możliwość zarządzania kontem.
@anmar09 rozumiem, że poza tym, że wyrażasz sprzeciw przeciwko przeniesieniu do Nowego Mój Orange, nie masz kłopotów z logowaniem się do tego nowego serwisu? Login, jak pisałeś "stary", to w rzeczywistości jest adres e-mai, który jako pierwszy został przypisany do Twojego konta abonenta w systemach Orange... Na swoim przykładzie wiem, że dla autentykacji ma znaczenie nawet sposób zapisu domeny w obrębie serwerów poczty @tlen - gdzie mogę logować się podając tylko przedrostek przed (małpa) a odbieram pocztę niezależnie od tego czy ktoś napisze "tlen.pl", czy "o2.pl"... cóż, akurat to uwarunkowanie ścisłego podawania w pierwotnym brzmieniu podanego adresu kontaktowego e-mail, do mnie przemawia, gdyż daje gwarancję że logowania dokonuje uprawniony użytkownik, czyli taka osoba która ma dostęp do danej skrzynki poczty itd. Skąd inąd wiem np. że w ramach poczty od onetu mogą być takie same "loginy" używane przez różne osoby, które założą odrębne konta poczty dla różnych, udostępnianych przez Onet rozszerzeń po małpie: "op.pl"; "poczta.onet.pl", "eu" i inne.