- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Różne kwoty abonamentu [umowa vs aplikacja «Mój Orange»]
Witam,
26.05 podpisałam w salonie Orange umowę na 24 miesiące z ofertą bez telefonu ze wszystkimi zgodami marketingowymi. Na umowie widnieją dwie kwoty abonamentu: 65,98zł, poniżej kwota abonamentu od I-go miesiąca 60,99zł. W aplikacji Mój Orange z kolei kwota abonamentu to 49,99zł, natomiast podczas podpisywania umowy konsultant mówił wyłącznie o ofercie 29,99zł i zapewniał, że kwota abonamentu na umowie nie uwzglęnia po prostu przyznanych rabatów. Skąd w takim razie rozbieżności w każdym z tych miejsc? Proszę o poradę, czy powinnam kontaktować się z BOK w celu wyjaśnienia, czy jest to normalna sytuacja.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Różne kwoty abonamentu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Różne kwoty abonamentu
Oczywiście, rozumiem, jednak skąd w takim razie jeszcze inna kwota w aplikacji Mój Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Różne kwoty abonamentu
Wyjściowo masz 65.98 i rabaty:
- rabat za umowę 4.99
- rabat za efakturę i terminowe opłacane rachunki - 5.01
- rabat za zgodę marketingową - 5.99
- rabat za ofertę bez telefonu - 20 zł
Po rabatach masz 29.99 zł.
To wszystko zależy od technicznej strony naliczenia rabatów. Część jest stała na 2 lata, inne ruchome bo np zawsze można wycofać zgody na marketing.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Różne kwoty abonamentu
W porządku, jednak to wciąż nie jest odpowiedź na moje pytanie. Jestem klientką Orange od kilku lat i do tej pory w aplikacji Mój Orange na moim koncie kwota abonamentu zawierała wszystkie aktualnie przyznane rabaty. Na fakturach także kwota abonamentu pokrywała się z kwotą na koncie Mój Orange. Natomiast teraz zamiast obiecanych 29,99zł widnieje tam kwota 49,99zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Różne kwoty abonamentu
Sugestie zmian - to już raczej do kogoś z Orange - kto przygotowuje oferty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Różne kwoty abonamentu
Poprzednia oferta była niemalże identyczna i kwota abonamentu w aplikacji Mój Orange zawsze zawierała wszystkie przyznane aktualnie rabaty, zarówno te stałe, jak i zmienne, była to ta najniższa kwota "na sztywno", ustalona podczas podpisywania umowy z konsultantem. Stąd wszystkie moje wątpliwości. Mam jednak nadzieję, że Pan się nie myli i na fakturze wszystko będzie zgodne z ustaleniami w salonie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Różne kwoty abonamentu
Jeśli potrzebujesz pełnego potwierdzenia, warto napisać do BOK np. przez mój Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Różne kwoty abonamentu
Myślę, że jeśli naprawdę zależy Panu na udzieleniu komuś pomocy, mógłby Pan mniej przewidywać i domyślać się, a z większym zrozumieniem słuchać/czytać wypowiedzi osób, które o tę pomoc proszą. Moja poprzednia umowa obejmowała dokładnie tę samą ofertę: Smart Plan LTE. Tak czy inaczej dziękuję Panu za poświęcony czas. Myślałam, że uda mi się uzyskać odpowiedzi tutaj, na forum, ale skonsultuję się w BOK. Pozdrawiam serdecznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Różne kwoty abonamentu
- « Poprzedni
-
- 1