Różne informacje o możliwości instalacji światłowodu na kolejnych etapach formularza www

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 10
  • 47
  • 0

Różne informacje o możliwości instalacji światłowodu na kolejnych etapach formularza www

Strona www 

https://www.orange.pl/internet/internet-domowy

Podaje różne statusy możliwości podłączenia światłowodu - status po wpisaniu adresu

ralliartur_0-1764777874638.png

Po kliknięciu przejdź do ofery:

ralliartur_1-1764777959310.png

-----------------------------

Przeniosłem wpis do odpowiedniej kategorii i poprawiłem czytelność tytułu.

Mikołaj

4 ODPOW. 4

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15665
  • 64531
  • 827

@ralliartur  ten drugi wpis wydaje się być niekonsekwencją administratora strony. 

Zawsze to lepiej przesłać klienta do oferty i zaostrzyć apetyt, niż odpuścić.To błąd strony.

Jeśli na głównej jest informacja, że nie jesteś z adresem w zasięgu, to dalsze informacje są zbędne 

Zespół Nasz Orange
  • 78
  • 898
  • 4

@ralliartur jak podasz jakiś przykładowy adres, na którym takie komunikaty zaobserwowałeś, to przekażę kolegom od www.

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 10
  • 47
  • 0

Przykładowo Wudzynek, Główna 6

No i teraz na adresach najbliżej mnie widzę coś takiego

ralliartur_0-1765800043391.png

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1536
  • 6198
  • 58

@ralliartur  ten komunikat wskazuje na to, że możliwość podłączenia usługi będzie nie długo. Może poprzednie komunikaty wynikały z tego, że za szybko ktoś potwierdził dostępność usług w systemie.