- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, zgłaszałem reklamacje przez aplikacje mój orange. Po skończonej rozmowie z konsultantem wysłałem zapis rozmowy na @, wiadomość dotarła ale załącznik wazy 0KB, nie idzie go w żaden sposób otworzyć. Jak uzyskać ponownie działający zapis z rozmowy?.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)Problem pustych plików z tego co mi wiadomo jest w naprawie. Nie wiem czy jest opcja na przesyłkę ponowną. Spróbuj może jeszcze raz na czacie napisać by wysłali Ci na maila.
Na tę chwilę też niestety nie możemy 😞
Zapis rozmowy jest zawsze możliwe bezpośrednio po zakończeniu rozmowy wybierając opcję zapisz rozmowę (nie wysyłając na maila). pracujemy nad błędem. Przepraszamy 😕
Rozmowy są oczywiście zapisywane po naszej stronie i mamy do nich dostęp, ale nie możemy ich eksportować dla klientów. 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pusty załącznik z zapisem rozmów na czacie
Problem pustych plików z tego co mi wiadomo jest w naprawie. Nie wiem czy jest opcja na przesyłkę ponowną. Spróbuj może jeszcze raz na czacie napisać by wysłali Ci na maila.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)Problem pustych plików z tego co mi wiadomo jest w naprawie. Nie wiem czy jest opcja na przesyłkę ponowną. Spróbuj może jeszcze raz na czacie napisać by wysłali Ci na maila.
Na tę chwilę też niestety nie możemy 😞
Zapis rozmowy jest zawsze możliwe bezpośrednio po zakończeniu rozmowy wybierając opcję zapisz rozmowę (nie wysyłając na maila). pracujemy nad błędem. Przepraszamy 😕
Rozmowy są oczywiście zapisywane po naszej stronie i mamy do nich dostęp, ale nie możemy ich eksportować dla klientów. 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pusty załącznik z zapisem rozmów na czacie
@Jarek i @Piotrekk85 , konsultant na czacie zrealizował moją prośbę i na maila dotarł zapis z przed pięciu dni. Niestety, nadal z tym samym "efektem"...czyli naprawa jeszcze potrwa. A tak wogóle, to pomocne w zaprowadzeniu ładu na czacie (być może) będą podesłane screeny. Póki co, nie wygląda czat za różowo.
Dzisiejsza rozmowa zapisana została prawidłowo.