- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam!
Za miesiąc kończy mi się umowa na FunPack. Nie kwalifikuję się na Orange Love. Mam jeszcze w orange tel.kom i internet mob. Na swoim koncie w orange składam ofertę o przedłużenie funpacka. Wyświetla mi się opcja z canal+ select w sumie za 109,89 zł od 4 do 24 miesiąca umowy. Wczesniej jest 69,90. W umowie wyceniono canal+ select na 39,99. Jak rozumiem przez 3 miesiące to promocja za przedłużenie. Nigdzie nie mogę znaleźć opcji wyłączenia pakietu canal + select po 3 miesiącu umowy... Jak go wyłączyć żeby płacić tylko 69,90? Nie pisze też nic o utrzymaniu łącza za słynne 29 zł....
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie umowy na FunPack-a a wyłączenie opcji canal+ select
Hm... A masz może wiedzę czy można taki pakiet wyłączyć? Bo w sumie na tym mi zależy... Infolinia ma to do siebie że długo się czeka na połączenie a różni konsultanci podają różne wersje rozwiązań. Przykład z moją umową - jeden mówi że mogę wziąść orange love a drugi że nie ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Love możesz wziąć, ale pytanie czy chcesz nowy numer na komórkę? czy na obecnym? tu miałbym wątpliwości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jednak było by za pięknie. Przyszła umowa na kwotę 99 zł. Po kontakcie z infolinią - trzeba złozyć wypowiedzenie nowej umowy - bo dołożyli pakiet większy tv i podpisać nową z pakietem małym za 89 zł na miesiąc... Pani na infolinii mówiła co innego a zrobiła coś ... niekorzystnego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pbet
i jak to dalej się potoczyło? Fajnie byłoby, gdybyś nam tutaj o tym napisał . Zachęcamy Cię do oznaczenia wpisu, który Twoim zdaniem okazał się najbardziej przydatny │→ Zaakceptuj jako rozwiązanie│. Dzięki temu innym łatwiej będzie go odnaleźć.