- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, do kiedy planowane są prace techniczne? Próbuje wykupić usługę w aplikacji i nie mogę ze względu na trwające prace techniczne.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@JakubGwi do jutra (po godzinie 7:00 powinno wszystko działać) potrwają prace techniczne, od zawsze są od soboty do poniedziałku, banki czy inne firmy też tak mają 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@JakubGwi do jutra (po godzinie 7:00 powinno wszystko działać) potrwają prace techniczne, od zawsze są od soboty do poniedziałku, banki czy inne firmy też tak mają 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prace techniczne w aplikacji Mój Orange
Obecnie niektóre funkcje aplikacji Mój Orange są juź dostępne.
Według informacji zamieszczonej w poście:
prace mają potrwać do godziny 2-giej w Poniedziałek.
W przeszlości podczas prac planowych różnie bywało, najczęściej trwały dłużej, czasami dopiero pełna funkcjonalność apki była dostępna dopiero po południu, bo coś jeszcze nie zadziałało jak potrzeba.
Jeżeli zakupisz uslugę, opłata zostanie pobrana, a usługa nie zostanie uruchomiona, to nie kupuj ponownie, tylko poczekaj do 24 godzin lub skontaktuj się z konsultantem, infolinia, czat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@JakubGwi nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w apce od dobrej godziny można kupować/dobierać nowe umowy/opcje, dokonywać zakupów w sklepie Orange, itd. Sprawdzone osobiście, proponuję abyś sprawdził u Siebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @JakubGwi
Jeszcze prace planowe trwają w Mój Orange na orange.pl https://www.orange.pl/twojekonto/zaloguj Przepraszamy, serwis Mój Orange jest niedostępny. Zapraszamy w poniedziałek po godz. 7:00
@JakubGwi W tym tym temacie https://nasz.orange.pl/t5/Konto-M%C3%B3j-Orange/Prace-planowane-na-M%C3%B3j-Orange/td-p/11241 Zespół NO informuje o praca serwisowych, planowanych na Mój Orange
Zaglądają do tego tematu to będzie na bieżąco co do planowany prac w Mój Orange 🙂
Pozdrawiam 🙂