Prace planowane na Mój Orange

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21567
  • 62800
  • 860

@beatandm ja nacisnąłem PEWNIE i wylogowało mnie z konta. Po ponownym zalogowaniu sytuacja się powtórzyła. Pewnie mają jakąś awarię, bo jeszcze kilka minut temu nadal nie mogłem się zalogować. 

Poziom 16, Badacz Przestworzy
  • 21
  • 62
  • 0

Przez stronę internetową już można się zalogować. Przynajmniej u mnie działa 😉

• 21567
  • 62800
  • 860

@beatandm sprawdziłem, działa konto Mój Orange  przez stronę i apkę.

Na infolinii nie ma informacji o awarii.

Poziom 16, Badacz Przestworzy
  • 21
  • 62
  • 0

To mnie nie lubią ;), ponieważ nadal logując się na MO (apka) proszę o mnie dzień dwa 😂

• 21567
  • 62800
  • 860

No i nie mogło zostać dobrze. Coś musiało zostać zmienione, aby moje konto Mój Orange mogło działać prawidłowo.

Screenshot_2025-04-07-08-23-41-125_pl.orange.mojeorange.jpg

Na infolinii twierdzą, że mają awarię. Przed weekendem jak były problemy, to przynajmniej dwa konta nie działały. Teraz nie mam dostępu do tylko wybranych usług. Dwa numery pokazują dane prawidłowo, dwa niestety już nie.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 354
  • 1557
  • 5

Mi wszystkie numery pokazuje prawidłowo

• 21567
  • 62800
  • 860

@artur912 ja już nawet nie wiem, komu zgłaszać, aby konto moje funkcjonowało. Od początku wprowadzenia aplikacji 5.XX miałem już trzy poważne naprawy konta, gdzie czas naprawy jest liczony w miesiącach (6 - 9 - 3). To naprawdę irytujące. Na infolinii tylko przyjmują kolejne zgłoszenia i nic sienie dzieje. Zespół NO mi pomagał, ale nie chcę po raz kolejny korzystać z tej możliwości, bo mają swoje obowiązki. Poczekam jeszcze i zobaczę, co się zadzieje. 

• 354
  • 1557
  • 5

Na pewno nie UKOIK ani UKE. Myślę, że można sprawę nagłośnić do redaktora prasowego.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 151
  • 550
  • 1

Ta aplikacja od kiedy pamiętam wiesza się i są z nią problemy na kilku telefonach z androidem. Natomiast co mnie irytuje ...? Właśnie to, że nie ma innej opcji jak logowanie za pomocą numeru telefonu, który znajduje się w routerze w odległości 200km ode mnie. Jak odczytać sesemesa z routera żeby się zalogować za pomocą e-mailito...? Dlatego przeszedłem do Flexa. Tam nie widzę problemów z kontrolą 8 numerów.

Szym_ON_0-1744018240686.png

• 354
  • 1557
  • 5

Ja tylko raz robiłem dwuetapowe logowanie i po prostu dodałem urządzenia do zaufanych i więcej nie muszę kodów wpisywać. Można też zmienić numer autoryzacyjny na inny.