- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prace planowane na Mój Orange
@musbron1945 podejrzewam że do jutra gdyż jak się zabierali za "weekendowe grzebanko" to często przerwa była do około 7 rano w poniedziałek właśnie (nie doprecyzowali info na stronie, kiedyś też tak było i wyszło zamieszanie z tego ale wtedy dopisali jakiego dnia).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Polska napisał(-a)@ori_wj Prowadzimy prace planowe. Nasze serwisy będą dostępne w pełni jutro po godzinie 07:00. Przepraszamy za utrudnienia.
Potwierdzone info że do Jutra
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@musbron1945napisał(-a)- cytat - (skopiowane)
https://www.orange.pl/twojekonto/zaloguj Mój Orange będzie dostępny po godz 7:00
- ale którego dnia, to już nie dopowiedziano .. godz. 15:52 (dawno więc po 7-ej), a firma śpi ..
Jak grzebano się zaczyna w piątek lub w sobotę na wieczór, to mało kiedy następnego dnia jest zakończone. Najczęściej prace trwają do poniedziałku do 7-dmej rano, a jak coś nie wyjdzie, to nawet i dłużej. Kiedyś ogłaszali przerwy techniczne, obecnie coraz rzadziej o tym wspominają. Po prostu przerwa techniczna i już.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jednym słowem .. coraz mniejsze zaufanie mam do Orange. Mój laptop ASUS śmiga na Win 11 w sieci T-Mobile i na mobilnym routerze bez żadnych, niespodziewanych ansów .. 😡
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@musbron1945 Orange nie zaprzestał świadczenia usług sieci mobilnej. Nie ma obecnie tylko dostępu do konta Mój Orange. Magenta też się to zdarza i nawet nie podają godziny, do której będzie przerwa tylko komunikat, aby zajrzeć później, bo trwają prace serwisowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@musbron1945Orange świadczy usługi cały czas. Posiadam kilka usług w Orange i oceniam je celująco. Polecam każdemu 🙂 Przerwy techniczne na koncie Mój Orange czasami się zdarzają i w większości przypadków trwają do poniedziałku do 7:00
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pablo5 - ja jestem klientem Orange już ok.15 lat poprzez tel. kom. Natomiast nie jestem zadowolony przede wszystkim z obsługi w miejscowym Salonie Orange - uważają bowiem tam, że to my - klienci - jesteśmy dla nich, a nie odwrotnie ..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie w sobotę trafiłem że działało. Dziś (niedziela) też mogłem sprawdzić konto. Ale prawie cały czas są prace. W internecie widziałem wpisy ludzi z flexem którym się plan nie odnawiał...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Apka MO już działa, strona nadal przerwa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie też około 23-ciej wczoraj apka już działała. Strony nie sprawdzałem.