Pojawił się kod na -30 zł przez pierwsze 12 miesięcy. Niestety u mnie nie działa.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 889
  • 3878
  • 6

Pojawił się kod na -30 zł przez pierwsze 12 miesięcy. Niestety u mnie nie działa.

Nie chce mi się zakładać nowego wątku ale w aplikacji pojawił się kod na -30 zł przez pierwsze 12 miesięcy który nie działa..... nie to żebym chciał przedłużać ale po co dawać coś co nie działa?:)

*Post wydzieliłem z wątku "Czy oferta orange światłowód jeszcze kiedykolwiek będzie dla mnie atrakcyjna?" - moderator Wojciech. 

4 ODPOW. 4

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1555
  • 6322
  • 58

@_Artek_  skoro nie działa to raczej w BOK trzeba zgłosić do naprawy.

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21794
  • 63771
  • 863

@_Artek_ być może trzeba spełnić odpowiednie warunki do zadziałania kodu. Warto sprawdzić regulamin.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 889
  • 3878
  • 6

Podobno nie spełniam warunków promocji ale trudno mi to sprawdzić bo nawet nie wiem jakiej promocji 😄

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8850
  • 35932
  • 300

@_Artek_napisał(-a)

Podobno nie spełniam warunków promocji ale trudno mi to sprawdzić bo nawet nie wiem jakiej promocji 😄

Ważne że system wie, ty nie musisz, bo nie spełniasz. A bardziej serio to w portalu MO powinno być coś więcej przy odrzuceniu kodu - niedawno się tym bawiłem i zwykle byłem w stanie dojść o co chodzi. Albo kilka kodów wykluczających się, albo nie ta długość lub prędkość na umowie... Różnie. W sumie dobierając i eksperymentując z tymi kodami udało mi się uzyskać dość satysfakcjonujące warunki; znacznie lepsze niż mi oferowano telefonicznie.