- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pojawił się kod na -30 zł przez pierwsze 12 miesięcy. Niestety u mnie nie działa.
Nie chce mi się zakładać nowego wątku ale w aplikacji pojawił się kod na -30 zł przez pierwsze 12 miesięcy który nie działa..... nie to żebym chciał przedłużać ale po co dawać coś co nie działa?:)
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pojawił się kod na -30 zł przez pierwsze 12 miesięcy. Niestety u mnie nie działa.
@_Artek_ skoro nie działa to raczej w BOK trzeba zgłosić do naprawy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_ być może trzeba spełnić odpowiednie warunki do zadziałania kodu. Warto sprawdzić regulamin.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podobno nie spełniam warunków promocji ale trudno mi to sprawdzić bo nawet nie wiem jakiej promocji 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_napisał(-a)Podobno nie spełniam warunków promocji ale trudno mi to sprawdzić bo nawet nie wiem jakiej promocji 😄
Ważne że system wie, ty nie musisz, bo nie spełniasz. A bardziej serio to w portalu MO powinno być coś więcej przy odrzuceniu kodu - niedawno się tym bawiłem i zwykle byłem w stanie dojść o co chodzi. Albo kilka kodów wykluczających się, albo nie ta długość lub prędkość na umowie... Różnie. W sumie dobierając i eksperymentując z tymi kodami udało mi się uzyskać dość satysfakcjonujące warunki; znacznie lepsze niż mi oferowano telefonicznie.