- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam i proszę o pomoc
Od pewnego czasu (w obecnym i ubiegłym okresie rozliczeniowym) nie mogę wygenerować pdf z fakturą z konta abonenta. W miejscu gdzie winien znajdować się przycisk "pobierz fakturę" mam kod ???table.invoices.getDocumentLinkKey???. Podobnie w rubryce "typ dokumentu". Zrzut ekranu w linku https://zapodaj.net/a6994b7a7a5fc.jpg.html . Próbowane na kilku przeglądarkach i komputerach (na jednym z komputerów przycisk widoczny ale i tak faktura się nie pobiera). Serdecznie proszę o pomoc, bo księgowość mi już głowę chce urwać.
Z góry dziękuję
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@SLNIEM wyczyść ciasteczka w przeglądarce, historię itp. Jeśli nie pomoże, to zostaje zrobić zgłoszenie na infolinii, czacie.
Sprawdź jeszcze, czy nie otrzymujesz faktury na adres e-mail. Ja co miesiąc dostaję na e-maila.
Sprawdziłem na koncie Mój Orange przez www, faktury pobierają się bez problemu.
Wyczyść wiec przeglądarkę z ciasteczek i najlepiej z historii oraz plików tymczasowych. Sprawdź ponownie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@SLNIEM wyczyść ciasteczka w przeglądarce, historię itp. Jeśli nie pomoże, to zostaje zrobić zgłoszenie na infolinii, czacie.
Sprawdź jeszcze, czy nie otrzymujesz faktury na adres e-mail. Ja co miesiąc dostaję na e-maila.
Sprawdziłem na koncie Mój Orange przez www, faktury pobierają się bez problemu.
Wyczyść wiec przeglądarkę z ciasteczek i najlepiej z historii oraz plików tymczasowych. Sprawdź ponownie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pobieranie faktur - nie działa
A patrzyłeś w aplikacji mobilnej? Jak nic nie pomoże uderzaj do BOK.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@SLNIEM Witam.Screenshot sugeruje indywidualny problem techniczny. Proponuję zgłosić problem na czacie z doradcą lub na infolinii. Domagając się zgłoszenia technicznego.