- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Darmowe wifi w Nowym Mój Orange
Nigdzie nie mozna znalezc informacji JAK aktywowac te usluge. nie ma nigdzie takiej opcji po zalogowaniu na konto moj orange w przegladarce. nie ma takiej opcji w aplikacji Moj Orange na Androida itp.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Maciej_JonczykPrzez aplikacje Mój Orange nie i nie było takiej mozliwoesci wszystko co jest tu napisane to tylko a ten ? https://www.orange.pl/zaloguj.phtml?redirect=true
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
niestety podany link kieruje do strony ktora wymusza logowanie sie do Nowego Moj Orange, a po zalogowaniu czy nawet podczas sesji w ktorej sie jest zalogowanym kieruje i tak na strone glowne, a nie do zadnej dokumentacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tez tylko przekierowuje na strone logowania do Nowego Moj Orange. Nigdzie nie ma informacji gdzie po zalogowaniu znalezc mozna odpowiednie ustawienie..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wchodzisz w Nowy Mój Orange, w Umowy, Urządzenia, usługi dodatkowe następnie w Orange Love w numer komórkowy, Zarządzaj, Pakiety i usługi dodatkowe i tam masz usługę darmowe wifi...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok Mabud73 to juz blisko - posiadam natomiast taryfe multipakiet czyli usluge internet stacjonarny swiatlowod, Telewizji, telefon stacjonarny voip. Nie posiadam telefonii komorkowej. Rozumiem ze kontakt z infolinia bo pod zadna z powyzszych uslug nie widze opcji zarzadzenia Darmowym Orange WiFi..
Dzieki za screena bo bardzo pomaga w takich sytuacjach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Maciej_Jonczyk, poszperaj tym tropem w innych usługach, choć nie wiem jak wygląda ta sprawa w pakietach poza Love... wiem że po pewnych zmianach, hot spot został tylko w opcji OLove...a BOK jak najbardziej Ci cos poradzi... 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Maciej_Jonczyk, @mabud73, @Anonim Zmodyfikowałem tytuł i wydzieliłem temat, tak żeby oddzielić historyczne informacje o tych aktualnych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dzwonilem na infolinie i podobno usluga zostala wycofana i juz jej nie bedzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A teraz co będzie z opcją Orange Darmowe WiFi w routerach FB czy też zostanie wyłączone ?
- « Poprzedni
- Następny »