- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry, w moim przypadku problem trwa od około tygodnia. Wpisuję prawidłowe login i hasło, klikam zaloguj i wyrzuca błąd "Podaj prawidłowy login lub hasło".
Wykonałem już pełną diagnostykę po swojej stronie:
1. wyczyściłem pamięć podręczną i dane aplikacji.
2. odinstalowałem i zainstalowałem aplikację na nowo w najnowszej wersji.
3. zaktualizowałem systemowe komponenty Google Chrome oraz Android System WebView.
4. wykonałem nawet testy na stabilnej i deweloperskiej wersji silnika WebView – bez skutku.
System Android w historii błędów wprost informuje, że aplikacja Mój Orange crashuje się z powodu starej wersji targetSDK, która powoduje błąd wewnętrzny i konflikt z moim systemem operacyjnym.
W związku z tym proszę o przekazanie mojego zgłoszenia bezpośrednio do wsparcia technicznego IT. Podejrzewam błąd synchronizacji mojego profilu logowania w Waszej mobilnej bazie danych albo konieczność przesłania poprawki dla mojego modelu telefonu Xiaomi Redme Note 14).
Jeśli to możliwe, proszę o całkowite zresetowanie i ponowne przeliczenie mojego konta internetowego Orange, abym mógł zarejestrować się w aplikacji na nowo.”
Zgłosiłem nie działanie aplikacji na infolinii, otrzymałem numer zgłoszenia ale jak dzwonię na infolinię by dowiedzieć się co w sprawie to nikt nie może tego zgłoszenia odnaleźć, każą czekać na kontakt od doradcy, który przyjmował zgłoszenie. Instalacja aplikacji na innym telefonie oraz próba logowania z podobnym efektem (Samsung A70). Czy jesteście Państwo w stanie wyjaśnić co dzieje się z tą aplikacją ? Dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję za odpowiedź. Wersja przez www działa. Kiedyś, kiedyś na tym forum moderatorzy starali sie pomóc wysyłając jakieś zgłoszenia typu "sprawę przekazaliśmy do..." lub prosząc o kontakt, dlatego tu napisałem. Myślałem, że nie tylko ja mam taki problem a tutaj znajdą się osoby które miały z czymś podobnym do czynienia i tą sprawę rozwiązały w jakiś sposób. Jak wchodzę na opinie w sklepie Play to widzę wpisy osób, u który ta usterka występuje. Znalazłem podobne tematy ale wszystkie paroletnie. To tyle w kwestii usprawiedliwienia. Jeszcze raz dziękuję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mogę zalogować się na konto przez Mój Orange w telefonie
@Michał-Wiktor tu jest forum samopomocy użytkowników, chcesz rozmawiać z kimś z Orange, to zadzwoń do BOK. Skoro nie mogą znaleźć zgłoszenia to niech zrobią nowe. Rozumiem, że wersja przez www działa Ci normalnie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję za odpowiedź. Wersja przez www działa. Kiedyś, kiedyś na tym forum moderatorzy starali sie pomóc wysyłając jakieś zgłoszenia typu "sprawę przekazaliśmy do..." lub prosząc o kontakt, dlatego tu napisałem. Myślałem, że nie tylko ja mam taki problem a tutaj znajdą się osoby które miały z czymś podobnym do czynienia i tą sprawę rozwiązały w jakiś sposób. Jak wchodzę na opinie w sklepie Play to widzę wpisy osób, u który ta usterka występuje. Znalazłem podobne tematy ale wszystkie paroletnie. To tyle w kwestii usprawiedliwienia. Jeszcze raz dziękuję.