- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie działający "Mój Orange"
Witam.
Czy także obserwujecie problemy z Mój Orange? Raz prosi o stary login raz o nowy. Po zalogowaniu do starego każe się logować do nowego, a gdy już zaloguję się do nowego i wybiorę chat z konsultantem, podaje że muszę być zalogowany. Czasem każe logować się do nowego Orange ale podaje że brak takiego adresu e-mail, innym razem działa ok. Czy ktoś s Orange wreszcie zrobi z tym porządek? Dlaczego nie otrzymuję już faktur na e-mail jak dotychczas? Jak mam płacić w terminie skoro na systemie Linux nie jestem w stanie pobrać faktury? Czy wy w tym Orange mylicie o klientach? Chat nie działa dodzwonić się nie idzie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Osiągnąłeś rangę Poziom 1, Nowicjusz. 56 sekund(y) temu
- Osiągnąłeś rangę Poziom 4, Obserwator. 58 sekund(y) temu
- Nowe osiągnięcie: 1 temat! minutę temu
- Nowe osiągnięcie: Pierwsze lądowanie! minutę temuTAKIE BZDETY DZIAŁAJĄ A PODSTAWOWE USŁUGI LEŻĄ I KWICZĄ!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz napisać maila bok@orange.pl jak masz taki problem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spróbuj zalogować się danymi do Nowego Mój Orange, przejść u góry Obsługa i Kontakt. Mi działa normalnie czat.
Co się dzieje z fakturami? Ja testowałem na Debianie i pobiera się normalnie przez Mozille.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@arkoz napisał:
(...) a gdy już zaloguję się do nowego i wybiorę chat z konsultantem, podaje że muszę być zalogowany. (...)
Z tego co sam osobiście zaobserwowałem, korzystając z czata (na nowym MO) - to najlepiej wybrać okienko, które pojawia się (po kilku-, kilkunastu sekundach) w prawym dolnym rogu:
Nie powinno być wtedy komunikatu proszącego o zalogowanie.