- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niby koniec umowy ktora ma jeszcze rok?
Witam,
czy ktoś może mi Powiedzieć dlaczego na stronie widnieje informacja, że moja umowa skończyła się w momencie kiedy będzie trwać jeszcze przez rok? Często dla pewności sobie tam sprawdzałem dokładne daty, teraz gdy to zobaczyłem specjalnie wygrzebałem umowe papierową i faktem jest że trwa do września 2017 lecz na stronie widnieje informacja, że umowa sie już skończyła.
Rozmawiałem z "działem technicznym" poprzez aplikację Mój Orange na ten temat.
Cała rozmowa odbyła się z panią, przepraszam ale po głosie spokojnie mogę stwierdzić 60+, że ona nie wie. 10 minutowa rozmowa, krok po kroku tłumaczenie gdzie to w ogóle jest napisane i Pani w ciągu z tej 10 minutowej rozmowy stwierdziła ok. 40 razy cytuję "ja to nie wiem". Wysokie kompetencję. Szczytem było pytanie o hasło do konta bo ona to sie zaloguje i chce to sama zobaczyć tylko, że wtedy to ja sobie będę musiał hasło zmienić. Delikatnie mówiać, cyrk?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
O jaką usługę chodzi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pszprega nie namawiaj kolegi do złego To grzech Pozdrawiam 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam podobny przypadek w rodzinie, umowa przedłużona niegdyś przez telefon (ale dostarczyli wersję papierową) ważna jeszcze kilka miesięcy, a Mój Orange optymistycznie tego nie dostrzega. Trzeba uważać, żeby nie wypowiedzieć za wcześnie, bo grozi naliczenie kary.