- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange
Witam wszystkich I zgadzam się z opiniami większości co do logowania i wylogowania, w Messenger-rze jest podobnie no i raczej żaden haker Cię nie podejrzy lub zhakuje Twoje dane (bo i jakie?)
A i przy okazji, czat z doradcą chwilowo nie działa na przeglądarkach, których się zazwyczaj używa (czytaj: zainstaluj inne, a potem wywal bo ci pamięć zawalają). Zgłaszane przeze mnie wielokrotnie, no i komunikaty: czat otwarty w innym oknie (chyba od balkonu) albo serwis chwilowo niedostępny. Nie jest to zapewne żadne utrudnienie, ale jak to mòwią... czas to...czas
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange
No i @jan1 "wykrakał", co wyjdę z forum na inną stronę to po powrocie za każdym razem muszę się logować - a było tak dobrze...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange
Dotychczas było w porządku, wygląda tak jakby po AMIE się posypało podobnie jak strona główna forum.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange
@Aśka_M chwilkę temu sprawdziłem i niestety nadal wywala, poprawka sprawdziłem znów i działa super - dzięki wielkie😘
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange
@slav72 przyznam szczerze, że to dziwna sytuacja 😞 Sprawdzaliśmy i u nas sesja działa poprawnie. Oczywiście tu warunkiem jest działanie przeglądarki w tle. Może zmieniałeś coś w ustawieniach urządzenia, albo korzystasz z innej przeglądarki?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange
@slav72 ja nic nie
" wykrakałem " ponieważ u mnie bez zmian : wczoraj wylogowałem się z NO , a dzisiaj wchodząc ponownie na NO już byłem zalogowany , jak to rozumiesz ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś