Na stronie Mój Orange

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Na stronie Mój Orange

Zastanawia mnie zakładka zaznaczona na obrazku? Po co istnieje, by klient w niewiedzy korzystał z LTE do momentu wyczerpania konta?

Mój Orange.png

6 ODPOW. 6

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Na stronie Mój Orange

To akurat zaszłość dla niektórych historyczna. Orange Free na kartę powstawała jako taryfa data (dedykowana do internetu). Kiedyś nie można było w niej włączać żadnych pakietów. Nie było tam "konta głównego" tylko jednostką były dane. Teraz ją nieco zagmatwano. Raczej by przydało się zrobić ofertę bez "zaszłości".
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Na stronie Mój Orange

Orange Yes też to jest, zmyłka dla klienta mniej rozgarniętego, pomyłka po kieszeni go przeleci.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Na stronie Mój Orange

Mam numer w starym Orange Pop to nie mam. Jeśli tak jest, to rzeczywiście ta informacja jest myląca.

Edit: nie wiem czy nie za szybko na rozwiązanie, zanim ktoś po zmienia - to wiele wody w Wiśle opłynie. Tak samo jako opis taryfy OFnK na mój Orange jest nieaktualny od 3 lat i nikt nie chce tego zmienić.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Na stronie Mój Orange

Rozwiązanie przyjdzie po czasie, albo wcale jak tak Operator uważa, ode mnie to lużna sugestia 😉

Ps. Sprawdzałem jak to działa @Piotrekk85 😉

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Na stronie Mój Orange

Nie popsuj za wiele 😛
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Na stronie Mój Orange

Przy sprawdzaniu ilość dostępnych GB też ta informacja przychodzi, to już przesada.