MojOrange logowanie iOS

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 9
  • 27
  • 0

MojOrange logowanie iOS

• Jak się okazuje, mój iPhone już jest za stary żeby dostać nowe uaktualnienie aplikacji MójOrange dlatego Orange zablokował mi możliwość zalogowania się na starej wersji którą mam zainstalowaną i która jeszcze tydzień temu działała. Niestety mój iPhone już nie dostanie już nowszej, o jeden numer wyższej wersji iOS, której wymaga teraz Orange.

Jaki problem żebym mógł się logować tak jak do tej pory? Wiem, jest WWW ale aplikacja była wygodniejsza.

ED54EC0E-4FB9-4722-B76F-AC9D00D69819.png

klik w Ok update przenosi do aktualizacji która wymaga o jedna wersje systemu wyżej. I tak w kółko

-----------------------------

Wpis przeniesiony z działu pomysły i scalony 

Mikołaj

7 ODPOW. 7

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 3784
  • 17350
  • 95

MojOrange logowanie iOS

Twój system nie spełnia minimalnych standardów bezpieczeństwa , więc został wykluczony.  To dla Twojego dobra, bo w aplikacji mogą być wrażliwe dane, które  powinny być chronione. 

• 9
  • 27
  • 0

MojOrange logowanie iOS

Banki Millenium, Citi i ING oraz Revolut maja odmienne zdanie na temat bezpieczeństwa systemu. 

Ostatni update bezpieczeństwa systemu był wypuszczony przez Apple niecały tydzień temu i się zaktualizował. 
Nie są wspierane nowe aktualizacje interfejsu i podobne ficzery z najnowszych  iPhone 

ps

Ani Google ani Amazon, FlixBus, PKP  jak i inne firmy tez nie widza problemu z bezpieczeństwem systemu

• 3784
  • 17350
  • 95

MojOrange logowanie iOS

Widocznie Orange stawia na wyższy poziom bezpieczeństwa, niż rosyjski Revolut 🙂

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 408
  • 1896
  • 37

MojOrange logowanie iOS

Ktoś musiał być pierwszy. Ale to raczej sygnał dla Ciebie, że powoli czas zacząć się rozglądać za nowszym modelem, bo wkrótce zapewne pojawi sie problem z innymi appkami (prędzej lub później).

Pamiętam gdy u mojego ojca na pierwszym iPhonie SE przestały działać bodaj nawet serwisy przeglądarkowe. 🤣

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 51
  • 164
  • 0

MojOrange logowanie iOS

Mój Orange działa na Androidzie 9. Walić ajfony. Edit: Właśnie sprawdziłem i nie da się już pobrać tej aplikacji na Androidzie 8.

• 9
  • 27
  • 0

MojOrange logowanie iOS

„Widocznie Orange stawia na wyższy poziom bezpieczeństwa, niż rosyjski Revolut”

I Holenderski ING i amerykański Citi i Portugalski Millenium Bank 

• 3784
  • 17350
  • 95