Problem po migracji dwóch numerów z Orange Flex dla firm do Orange na kartę

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 4
  • 0

Witam, 

Po migracji z Flexa do Karty aplikacja Mój Orange uparcie twierdzi, że numery są niezarejestrowane (wysyłałem sms i dzwoniłem do Orange - numery są zarejestrowane - po migracji została ponownie dopisana działalność do numerów).
Nie mogę stworzyć nowego konta Mój Orange (opcja ponownej rejestracji numerów również nie działa).
Poprzednie zgłoszenie reklamacyjne zostało zamknięte bez zwrotnej informacji dla mnie. 

Dalej nie ma opcji rejestracji w apce. Oba konta zostały doładowane, na jednym z nich uruchomiony jest pakiet cykliczny.

Pisałem również do Flexa, ale twierdzą, że numery nie są już u nich widoczne. Migracja miała miejsce 10 lutego.
Czy jest ktoś kto może pomóc? Nie liczę na kolejne zgłoszenie, które jest w "trakcie realizacji"...

*Temat przeniosłem z działu "Na kartę" - moderator Wojciech.

3 ODPOW. 3

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 16060
  • 66628
  • 854

@snoogle  szczerze, to wydaje mi się, że nikt tu nie może pomóc. Konieczny jest ktoś z Orange z dostępem do bazy danych obu usług. Tu nikt tego nie ma ..

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1943
  • 8315
  • 69

@snoogle  jedyna opcja to reklamacje w Orange na kartę do skutku.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 51
  • 164
  • 0

Wczoraj chciałem przenieść mój numer z Orange na kartę do Flexa i nie da się. Kontaktowałem się z tymi z Orange jak i z Flexa i nie pomogli. Wczoraj postanowiłem usunąć moje konto w Mój Orange i założyć od nowa. Ciekawe czy z tym nie będzie problemu.