- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Temat przeniesiony z działu Abonament- moderator Kinga
Czy jest możliwość powrotu do Sterego Mój Orange
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie, stare MO jest wygaszane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange
@pandinus701 Na razie tak jeśli masz wersję beta 5.0 to wejdź w sklepie Play wpisz Mój Orange 4.0 wyskoczy ci możliwość odinstawania z 5.0 do 4.0 lub w istaluj i wejdź w sklep Play wpisz Mój Orange 4.0 i tak można wrócić do starej wersji z tym że tak jak kolega pisał niżej z czasem zostanie wyłączona stara wersja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange
Ok, no trzeba się będzie przestawić ale strasznie nie czytelne jest nowe, mam przedłużone umowy i miałem mieć 15GB +5 za przedłużenie umowy +3 na wspólne konto a to jest razem 23 a w aplikacji pokazuje mi 34,w starej były progi oznaczone tu niby jest bez limitu z lekiem, sprawdziłem nie ma możliwości takiej jak opisujesz nie wyszukuje już Mój Orange 4.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange
@pandinus701 Nie napisałeś dokładnie, cz chodzi o wersję www, czy apka.
W przypadku apki masz możliwość powrotu z NMO 5.0 do starej wersji MO 4.14, jak to opisał @Citi2017 W sklepie Google Play trzeba tylko odznaczyć, że nie jesteś już testerem.
W przypadku wersji www jak już aktywujesz NMO z logowaniem prze adres e-mail, to powrotu nie ma. W starej wersji będziesz już w tedy miał dostęp do MultiBox-a, czat, forum. Brak już w tedy dostępu do stanu konta i usług.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś