- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konkurs promujący aplikację: "Moje hasło reklamowe, Mój Orange"
Ja w sprawie konkursu ciekawa jestem czy ktos z uzytkowników posiada aktywną karte z nazwa IDEA moze ORANGE zorganizowała by konkurs dla osób z ta karta jak to zrobiła konkurencyjna firma ktora swoich klientów którzy są 20 lat w danej firmie przekazuje darmo smartwony moze orange ktora jest na 1 miejsc tez powinna w jakis sposób docenic swoich stałych klientow prosze przemyslec to .dziekuje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@paula1 jestem za 🙂 Mam cały czas aktywną zółtą kartę z logo Idea 🙂 Ponad 13 lat jeden numer, jedna taryfa 🙂 ORANGE POP!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@paula1, dziękujemy! Przekazujemy pomysł do naszych speców od marketingu. Może też tutaj zrobimy jakąś taką mini wersję konkursu dla posiadaczy kart z początków sieci, ale póki co - cicho sza 😉
@Anonim, szacun, ja też gdzieś mam starego popa od idei, ale tak dawno z tej karty nie korzystałem, że najpewniej już wygasła i została bezużyteczna SIMka na pamiątkę 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
paula1 napisał(-a):Ja w sprawie konkursu ciekawa jestem czy ktos z uzytkowników posiada aktywną karte z nazwa IDEA moze ORANGE zorganizowała by konkurs dla osób z ta karta jak to zrobiła konkurencyjna firma ktora swoich klientów którzy są 20 lat w danej firmie przekazuje darmo smartwony moze orange ktora jest na 1 miejsc tez powinna w jakis sposób docenic swoich stałych klientow prosze przemyslec to .dziekuje
Ja mam numer od czasów gdy była Idea, ale ze względów technicznów - nowa "słuchawka" wymaga karty nano, stara zastała dezaktywowana. Niestety nie mogę powiedzieć że byłbym w grupie z pierwszego rocznika... więc gdyby Orange zrobiło podobny warunek "od pierwszego roku" działania... to też bym sie nie załapał... a co z tymi co to byli klientami firmy Centertel? To chyba początki tego operatora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No proszę dzisiaj Orange info napisało do mojej żony SMSa że dziękuje za zagłoszenie do konkursu... i przypominają, że aby zgłoszenie mogło wziąć udział trzeba się zalogować do Mój Orange... a jak się nie mylę hasło było "podane" wczoraj.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
no Pablo jestes prawdziwym kolekcjonerem ,nikt chyba nie ma takiego pudełeczka dawno w koszu sa no szacunek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Drugi etap
Najwcześniej w piątek mogą pojawić się wyniki, i to pewnie jak z pierwszego, późnym popołudniem.