- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak mogę zgłosić własnoręcznie napisaną reklamację przez apkę lub stronę Mój Orange?
Cześć, mam pytanie. Chciałbym złożyć reklamację do Orange ale osobiście. Wiem że da się przez czat, mam wrażenie że jak opisuję problem na czacie to konsultanci piszą czasami takie rzeczy, które nie są związane z moim problemem dlatego osobiście chcialbym to opisać. Na mój Orange była kiedyś opcja "stwórz zgłoszenie" teraz jej nie ma. Z różnych źródeł wiem też że mail na który kiedyś można było wysyłać reklamację również nie działa. Pozostaje tylko list?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak mogę zgłosić własnoręcznie napisaną reklamację przez apkę lub stronę Mój Orange?
@Roberto971napisał(-a)
Cześć, mam pytanie. Chciałbym złożyć reklamację do Orange ale osobiście. Wiem że da się przez czat, mam wrażenie że jak opisuję problem na czacie to konsultanci piszą czasami takie rzeczy, które nie są związane z moim problemem dlatego osobiście chcialbym to opisać. Na mój Orange była kiedyś opcja "stwórz zgłoszenie" teraz jej nie ma. Z różnych źródeł wiem też że mail na który kiedyś można było wysyłać reklamację również nie działa. Pozostaje tylko list?
Możesz wysłać też maila na kontakt@orange.com
Komunikacja EMailowa została wprowadzona przez PKE.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Roberto971 według mnie list polecony na adres korespondencji jest najpewniejszą formą kontaktu w Twoim przypadku. Gwarantuje odpowiedź pisemną...