22-04-2017
01:11
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
22-04-2017
01:11
Gdzie szukać szczegółowego spisu telefonów?
Witam, gdzie znajdę szczegółowy rejestr polączeń i smsów z mojego numeru, chodzi mi o połączenia/smsy wychodzące jak i przychodzące. Na mailu co miesiąc owszem przychodzi pdf z rejestrem ale tam są chyba tylko wychodzące.
Etykiety:
2 ODPOW. 2
22-04-2017
05:51
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
22-04-2017
05:51
Witam @LukeMike,
W aplikacji Mój Orange, jak i na stronie oraz w załączniku do faktury znajdziesz tylko rozmowy i sms-y wychodzące. Jedynym miejscem w którym sprawdzisz wszystkie rodzaje połączeń, to Twój telefon. Niestety nie ma żadnej usługi oferującej wykaz przychodzących, poza rządaniem organów ścigania.
Pozdrawiam
Maciej
W aplikacji Mój Orange, jak i na stronie oraz w załączniku do faktury znajdziesz tylko rozmowy i sms-y wychodzące. Jedynym miejscem w którym sprawdzisz wszystkie rodzaje połączeń, to Twój telefon. Niestety nie ma żadnej usługi oferującej wykaz przychodzących, poza rządaniem organów ścigania.
Pozdrawiam
Maciej
23-04-2017
08:56
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
23-04-2017
08:56
@LukeMike uzupełniając kolegę @mabud73 mogę Ci wskazać, że w zakresie rozmów przychodzących bądź esemesów odebranych możesz bazować jedynie na pamięci telefonu, dopóki jej nie wyczyścisz, bądź nie usuniesz pojedynczych rekordów dsyponujesz wykazem wszystkich połączeń... z tym, że zazwyczaj aparaty grupują rozmowy/wiadomości dla danego numeru... ale to chyba ułatwi przeglądanie z jakimi numerami się kontaktujesz.
Ojej, Maciek coś podobnego już napisał 😉 że informacje o które Ci chodzi masz w telefonie.