- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostęp tylko do komórek (firmowych) bez usług stacjonarnych (prywatnych) po migracji do NMO
Doczytałam się ze jeśli mam nowavwersja to loguje się mailem a jeśli stara to nr usługi lub nazwa użytkownika tak?
Jeśli pojawi mi się informacją ze mogę przejść na nowy orange to musze to robić czy mogę pozostać przy starym?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostęp tylko do komórek (firmowych) bez usług stacjonarnych (prywatnych) po migracji do NMO
Jak pojawi się info o migracji, to już trzeba przejść.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A proszę mi powiedzieć czy jeśli w starym orange usunę konto mobilne i jsk ponownie się zarejestruje to będą widoczne stare szczegółowe bilingi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli dobrze zrozumiałam?
Jak usunę sobie konto i ponownie założę konto na ten sam nr telegonu to nie będę widoczne bilingi te co były do tej pory?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mowie o nr komórkowym
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na abonament
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To nie chodzi o mnie, pisze w frazie koleżanki która chciałaby żeby bilingi nie były widoczne. ..da się tak zrobić? Żeby fsktury były pokazywane kwota zapłaty itd ale żeby nie pokazywały się szczegóły ile smsow na jski nr wysłane, popularne nr itp
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś