- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam pytanie dlaczego Mój Orange przy rejestracji wymaga potwierdzenia tożsamości przez bank
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim tu masz wszystko wyjaśnione, poczytaj Rejestracja w Mój Orange na orange.pl | Orange Polska
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego Mój Orange wymaga potwierdzenia tożsamości przez bank
@Anonim masz usługi Orange, czy konto Mój Orange było zakładane bez żadnych usług? Być może z powodu braku usług, zaszłą konieczność weryfikacji lub zostały uruchomione nowe usługi wymuszające potwierdzenia tożsamości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telefon kom
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim nowa umowa, nowy użytkownik?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim tu masz wszystko wyjaśnione, poczytaj Rejestracja w Mój Orange na orange.pl | Orange Polska
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)Mam pytanie dlaczego Mój Orange przy rejestracji wymaga potwierdzenia tożsamości przez bank
Jak się ma konto w banku, to autoryzacja bez dokumentów u operatora, inaczej trzeba by skan dowodu osobistego przesłać, by potwierdzić swoją tożsamość 😎
Da się też tym sposobem zarejestrować kartę SIM, ja sobie to chwałę, bo bez wychodzenia z domu, sporo się załatwi 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć@Anonim
Mój Orange wymaga potwierdzenia tożsamości przez bank:
- W celu zapewnienia bezpieczeństwa Twoich danych, możemy potrzebować dodatkowego ich potwierdzenia. Jako Klienta indywidualnego poprosimy Cię o to za pomocą mojeID - usługi dostarczanej przez Krajową Izbę Rozliczeniową S.A., która służy do potwierdzenia tożsamości online osób fizycznych za pomocą danych z bankowości internetowej. Wystarczy, że na liście banków znajdziesz ten, w którym masz konto i zalogujesz się. Po potwierdzeniu Twoich danych (imię, nazwisko, PESEL) uzupełnisz login i hasło do konta Mój Orange oraz wpiszesz numer telefonu do autoryzacji, by ukończyć proces rejestracji konta,
- W innych przypadkach potwierdzenie tożsamości odbędzie się na czacie lub w trakcie rozmowy z naszym konsultantem. Ze względów bezpieczeństwa konsultant zada Ci kilka pytań, aby upewnić się czy jesteś osobą upoważnioną do rejestracji konta.
Więcej informacji w linku Orange Rejestracja konta w aplikacji Mój Orange https://www.orange.pl/omnibook/rejestracja-konta-w-aplikacji-moj-orange#
Myślę że ten link będzie dla Ciebie pomocny
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)Mam pytanie dlaczego Mój Orange przy rejestracji wymaga potwierdzenia tożsamości przez bank
Nie wymaga tylko umożliwia. To tylko jedna z możliwości potwierdzenia tożsamości. Dla mnie bardzo wygodna i bezpieczna. Ale jeśli ci nie odpowiada to są inne. Polskie prawo wymaga rejestracji każdego numeru i są na to różne sposoby.