Brak dostępu do numeru w mójorange

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 3
  • 11
  • 0

Witam, dodałem do konta nowy numer na kartę, ale w aplikacji mójorange jest on nie dostępny, tzn. wyświetla się na liście ale jak go wybiorę to tylko mrugnie nowa strona i wraca do strony z wyborem usługi. Dodam że na stronie jest ok i mogę sprawdzić ten numer.

Aplikacja była odinstalowana jednak to nie pomaga.

-------------

Przeniosłem temat do lepiej psującej kategorii

Mikołaj

8 ODPOW. 8

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3528
  • 8893
  • 158

@garzew,  Jeśli dzisiaj dodałeś numer, to musisz poczekać kilka godzin. Max 24h.

• 3
  • 11
  • 0

numer był dodany w piątek wieczorem, poczekam jeszcze dzień zobaczymy czy coś się zmieni

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1603
  • 6607
  • 62

@garzew  cierpliwości był weekend.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3166
  • 16764
  • 84

@garzewnapisał(-a)

Witam, dodałem do konta nowy numer na kartę, ale w aplikacji mójorange jest on nie dostępny, tzn. wyświetla się na liście ale jak go wybiorę to tylko mrugnie nowa strona i wraca do strony z wyborem usługi. Dodam że na stronie jest ok i mogę sprawdzić ten numer.

Aplikacja była odinstalowana jednak to nie pomaga.

-------------

Przeniosłem temat do lepiej psującej kategorii

Mikołaj

W aplikacji do 12 godzin się numer pojawi 😎

• 3528
  • 8893
  • 158

@garzew   wykonałeś z numeru pierwsze połączenie lub SMS? To ważne. Jeśli tak, to napisz na czacie w aplikacji. 

• 3
  • 11
  • 0

połączenie wykonałem dopiero teraz, poczekam do rana zobaczymy coś się zmieni

• 3528
  • 8893
  • 158

@garzew a no i wszystko jasne. Pełna aktywacja numeru jest po połączeniu i odebraniu tego połączenia. Zobacz za 2h Mój Orange. Najpóźniej jutro będzie widoczny. 

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21851
  • 64240
  • 870

@garzew jeżeli numer został zarejestrowany, ale nie było wykonanego z niego żadnego połączenia, to może się wyświetlić na liście, ale dane dla tego numeru nie będą jeszcze dostępne. Po wykonaniu połączenia, wystarczy tylko puszczenie strzałki, numer powinien być już dostępny ze wszystkimi danymi, maksymalnie do 24 godzin, czasami dostępne dane są już wcześniej. Bywa z tym różnie, najlepiej poczekać, aż się dane zaktualizują.