- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witajcie,
mam nietypowy problem. Otóż przy próbie aktywowania karty extra eSIM na moim zegarku Apple Watch 4 otrzymuję komunikat, iż "to konto Mój Orange nie obsługuje numeru telefonu XXX-XXX-XXX, dla którego ma być aktywowana dodatkowa karta eSIM". Owy komunikat pojawia się po zalogowaniu się do profilu Mój Orange, w aplikacji Watch, na telefonie iPhone 8 Plus. Jest to profil, do którego przypisane są 3 numery telefonów, w tym numer, dla ktorego chcę używać eSIM. Po zalogowaniu się do MO z poziomu aplikacji Watch na iPhone, aplikacja tak jakby "nie widzi" numeru telefonu, dla którego chcę aktywować extra eSIM.
Kontaktowałam się z kilkoma pracownikami Orange i - jak dotąd - żaden z nich nie był w stanie rozwiązać mojego problemu.
Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tu masz szczegóły gdzie to działa w pełni poprawnie. Niestety smart plan lte na firmę się tu nie zalicza.
Więc póki co trzeba uzbroić się w cierpliwość. Ale raz może zadziałać, raz nie. Wg regulaminu nie powinno.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Apple Watch 4 vs. extra eSIM - problem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Smart Plan LTE
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W jakim sensie dodatkowy? 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie nie, nie jest podpiety. Nadmienie, ze wstepnie aktywowalam extra eSIM dla mojego numeru za posrednictwem przegladarki na laptopie, jednak nic to nie pomoglo, gdyz problem nadal wystepuje po zalogowaniu sie do nowego MO w aplikacji Watch - wowczas otrzymuje informacje, ze to konto MO nie obsluguje mojego numeru... a przeciez obsluguje... i tym samym nie moge wgrac aktywowanego juz ekstra eSIM na zegarek... pomoc techniczna otrzymala wczoraj zgloszenie o problemie i do dzisiaj cisza. Przesylam jeszcze zdjecia jak to wyglada po zalogowaniu sie do NMO, mam tam jakby 2 subkonta, moze w tym tkwi problem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Smart plan lte. Zdjecie w poprzednim poscie pokazuje numer z taryfa firmowa, dwa pozostale numery podpiete pod to samo konto Moj Orange maja taryfe smart plan lte, poniewaz dopiero niedawno zostaly przepisane na moja firme 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1