Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja Mój Orange dla telefonu na kartę

szczecik
Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy

Dzień dobry.

Chcę przypisać nr telefonu Orange Free na kartę do aplikacji Mój Orange (aplikacja w wersji 5.13.0.4601). Jednak po wpisaniu nr wyskakuje komunikat, że aplikacja nie jest dostępna dla średnich i dużych firm. Numer jest zarejestrowany na osobę prywatną, nie na firmę. Proszę o pomoc jak można to przejść.

Pozdrawiam

Krzysiek

* Temat przeniesiono z kategorii Na kartę - Wiktor

12 ODPOW. 12
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Wybierz opcję dalej i zaloguj się przez email.
szczecik

Tak zrobiłem ale do emaila mam przypisany również inny nr telefonu. Niestety w aplikacji nie mam możliwości zmiany wyświetlanego nr (jest tylko ten stary).

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

A te oba numery są zarejestrowane na ten sam numer pesel?
szczecik

Oba były rejestrowane przez stronę banku Millenium więc sądzę, że tak.

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

@szczecik jeżeli nie masz konta na Mój Orange, proponuję najpierw założyć konto przez www. Następnie przy pierwszym uruchomieniu aplikacji najpierw trzeba zalogować się numerem telefonu, następnie wybrać logowanie przez e-mail. W razie problemów z założeniem konta należy skontaktować się na infolinii: 510 100 100 i poprosić konsultanta o pomoc w założeniu konta.

szczecik

Mam konto na Mój Orange (założony przez stronę) i dopisane do niego 2 nr telefonu (stary i ten którego nie mogłem dopisać w aplikacji). Po zalogowaniu przez stronę mam wybór zarządzania każdym z numerów a przez aplikację widoczny jest tylko ten stary.

ketrasaArtur

@szczecik jeżeli numery zarejestrowane na te same dane, to w apce po zalogowaniu e-mailem powinny być widoczne z automatu. Nie trzeba ich dodawać do aplikacji.

Żeby zobaczyć listę numerów w apce, należy w prawym górnym rogu apki kliknąć kółko z inicjałami. Powinna po chwili wyświetlić się lista z numerami.

szczecik

Dokładnie tak robię i mogę się jedynie wylogować lub wybrać 1 nr (ten stary).

ketrasaArtur

@szczecik jeżeli oba numery są zarejestrowane na tą samą osobę i po zalogowaniu do apki nie widać obu numerów, to proponuję zgłoszenie zrobić na infolinii. Na to wygląda, że jakiś błąd jest w apce systemie.