Jestem ciekawy, czy deweloper czyta uwagi z forum NO, skoro także tu kieruje użytkowników w swoim opisie?
Próbowałem także wysłać maila, lecz efekt widoczny powinien dać do myślenia deweloperowi, jak traktuje uwagi, licząc, iż na forum NO będziemy odbijać się niczym groch od ściany. Nieładnie!
@bronzub pytanie tylko, czy e-mail dewelopera nie jest niepotrzebnie spamowany? Przez to ważne informacje nie dicierają.
@ketrasaArtur , o ile mnie pamięć nie zawodzi, to nie jest to znak obecnych czasów, tu i teraz. A choćby nawet, to metoda na zapchaną skrzynkę rozwiązuje problem ze spamowaniem. Zostaną deweloperowi publikowane opinie, na które czasem coś tam odpowiedzą, bo na forum NO nie spotkałem się z "oficjelami" od appki. AMA może by się znowu zdała?
No i mam niby w powiadomieniach Google Play, że deweloper mi odpowiedział, a nie widzę tej odpowiedzi. Są inne opinie i odpowiedzi.
O dziwo, pojawiła się u mnie możliwość bycia testerem, której to możliwości byłem pozbawiony, gdyż nie było miejsca. Zastanawiam się, bo to inna formuła, aniżeli uczestniczyliśmy bezpośrednio na forum NO. Natomiast w dwóch miejscach na stronie www.orange w opisach pojawiły się dwie wersje (5.29. i 5.42.), które umożliwiają pełny wgląd do usług. To taka uwaga do tych, którzy tworzą treści na stronie Orange.
Wersja 5.61
Nadal nie można wyjść z aplikacji przyciskiem wstecz, kiedy na pulpicie jest nr prepaid.
Dujuspikinglisz?
@spiro czyli aplikacja Mój Orange staje apką międzynarodową lub patrząc z drugiej strony, uczy użytkownika angielskiego
@ketrasaArtur , mnie raczej wnerwi, aniżeli zachęci do uczenia się języka.