- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArtur , nie znam mechanizmu powiadomień u innych. Może w ustawieniach coś nie halo? Albo nie zaktualizowana appka MO jest powodem? Ja miałem np. konflikt interesów pomiędzy aplikacjami Twój Telefon, a Pomocnik aplikacji Twój telefon i po aktualizacji sparowały się urządzenia. Najlepiej gdyby eksperci AMA wypowiedzieli się w tej kwestii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@bronzub sprawdziłem aktualizacje, nic nowego nie mam, w powiadomieniach brak informacji o pracach serwisowych. Na NO dowiedziałem się o zamierzonych pracach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArtur , wychodzi na to, że nic o nas bez nas. Operator ma darmowych "blogerów" w tym wątku😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArtur pamiętasz że różnie bywa z tymi powiadomieniami, w zeszłym roku to chyba dwa razy dzięki Twoim wpisom dowiedziałem się o pracach i niedostępności do apki (pisałem nawet o tym tu), wtedy u Ciebie powiadomienia były, u mnie nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Aplikacja ostatnio, jakoś kiepsko działa, może wreszcie ją naprawią.
Kilka razy wysypała mi się, po przeinstalowaniu ciut lepiej, ale to na Android normalka 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Anonim dobrze by było, aby naprawa apki była skuteczna. Męczące jest, że w tym samym czasie, co okres rozliczeniowy są prace serwisowe. Jakoś Play ze swoją apką nie ma takiego problemu. Trzeba dobrze się postarać, aby trafić na prace techniczne. W Orange to już nagminne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Z tego co widzę, wprowadzają zmiany, to i niedogodności są/
Trzeba się z tym pogodzić, zresztą aplikacja to tylko pogląd na usługi, trzeba mieć to na uwadze.
Płatności na @ przychodzą też, więc dostęp do MO nie jest... Być albo nie być 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Anonim ale po otwarciu apki można zyskać zniżki na fakturę. Więc dostęp do apki musi być. Szkoda tylko, że prace są planowane tylko na jeden okres rozliczeniowy. W tamtym roku co miesiąc w okresie rozliczeniowym apka była niedostępna. Najchętniej bym zmienił okres rozliczeniowy, ale po ostatnich modyfikacjach nie można dokonać zmian.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArtur wejście na portal MO też chyba zniżki odnawia 😉