Aplikacja Mój Orange 5.x

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2160
  • 16488
  • 3

Aplikacja Mój Orange 5.x

@ketrasaArtur , nie znam mechanizmu powiadomień u innych. Może w ustawieniach coś nie halo? Albo nie zaktualizowana appka MO jest powodem? Ja miałem np. konflikt interesów pomiędzy aplikacjami Twój Telefon, a Pomocnik aplikacji Twój telefon i po aktualizacji sparowały się urządzenia. Najlepiej gdyby eksperci AMA wypowiedzieli się w tej kwestii.

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21568
  • 62800
  • 860

Aplikacja Mój Orange 5.x

@bronzub sprawdziłem aktualizacje, nic nowego nie mam, w powiadomieniach brak informacji o pracach serwisowych. Na NO dowiedziałem się o zamierzonych pracach.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2160
  • 16488
  • 3

Aplikacja Mój Orange 5.x

@ketrasaArtur , wychodzi na to, że nic o nas bez nas. Operator ma darmowych "blogerów" w tym wątku😁

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29522
  • 272

Aplikacja Mój Orange 5.x

@ketrasaArtur  pamiętasz że różnie bywa z tymi powiadomieniami, w zeszłym roku to chyba dwa razy dzięki Twoim wpisom dowiedziałem się o pracach i niedostępności do apki (pisałem nawet o tym tu), wtedy u Ciebie powiadomienia były, u mnie nie.

• 21568
  • 62800
  • 860

Aplikacja Mój Orange 5.x

@bronzub właśnie dzięki takim informacjom w tym temacie można się dowiedzieć, że będą prace. 

Pamiętam @slav72 jak wcześniej pisałeś o powiadomieniach. 

Martwi mnie tylko, że prace serwisowe znowu są planowane na przypadający u mnie okres rozliczeniowy. Obecnie apka działa. 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Aplikacja Mój Orange 5.x

Aplikacja ostatnio, jakoś kiepsko działa, może wreszcie ją naprawią.

Kilka razy wysypała mi się, po przeinstalowaniu ciut lepiej, ale to na Android normalka 😄

• 21568
  • 62800
  • 860

Aplikacja Mój Orange 5.x

@Anonim dobrze by było, aby naprawa apki była skuteczna. Męczące jest, że w tym samym czasie, co okres rozliczeniowy są prace serwisowe. Jakoś Play ze swoją apką nie ma takiego problemu. Trzeba dobrze się postarać, aby trafić na prace techniczne. W Orange to już nagminne.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Aplikacja Mój Orange 5.x

Z tego co widzę, wprowadzają zmiany, to i niedogodności są/

Trzeba się z tym pogodzić, zresztą aplikacja to tylko pogląd na usługi, trzeba mieć to na uwadze.

Płatności na @ przychodzą też, więc dostęp do MO nie jest... Być albo nie być 😎

• 21568
  • 62800
  • 860

Aplikacja Mój Orange 5.x

@Anonim ale po otwarciu apki można zyskać zniżki na fakturę. Więc dostęp do apki musi być. Szkoda tylko, że prace są planowane tylko na jeden okres rozliczeniowy. W tamtym roku co miesiąc w okresie rozliczeniowym apka była niedostępna. Najchętniej bym zmienił okres rozliczeniowy, ale po ostatnich modyfikacjach nie można dokonać zmian. 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Aplikacja Mój Orange 5.x

@ketrasaArtur  wejście na portal MO też chyba zniżki odnawia 😉