- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
5.21
Nadal nie mogę znaleźć i wlączyć pakietu nolimit za 1 gr. 😉
Minuty z pakietu 100/200 przeliczane na godziny.
Numery stacjonarne w bilingu nadal pokazywane jak komórkowe.
W abonamentach wprowadzono nowy podział na usługi mobilne i stacjonarne. Jak ktoś ma sam telefon lub z neostrada to i tak zobaczy na pierwszym miejscu info o usługach mobilnych których nie ma. Nie ma również bilingu dla pstn.
W abonamencie komórkowym nie ma nic o urządzeniu które splacamy w ratach razem z abonamentem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Aplikacja jest nadal okrojona i układ gorszy niż w starszej wersji, ja wywaliłem beta wersję i zainstalowałem tą że sklepu Google Play, gro usług i tak nie działa, na portalu tym zarządzam i tam wszystko że szczegółami jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Ponieważ prace wylogowały mnie ze wszystkich kont to musiałem niejako zacząć od nowa. Przy logowaniu pierwszego konta ZAWSZE zaczynamy jako Szybki Podgląd z sms, dopiero później pojawia się możliwość zalogowania mailem. A jak już mamy zalogowane konto, to jeśli chcemy uzyskać tylko podgląd z smsem kolejnego to ... chyba tego nie zrobimy bo logowanie jest TYLKO z emailem (a przynajmniej ja tak to widzę).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@spironapisał(-a)Minuty z pakietu 100/200 przeliczane na godziny.
To źle? Mi się wydaje że ok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@nWo na początku też mi się to podobało, ale na dłuższą metę to trochę komplikuje obliczanie ile zostalo z pakietu. Mając same minuty łatwiej ci ogarnąć jak zużycie wypada w cyklu miesięcznym. Co więcej, na www info jest podawane właśnie w minutach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@spironapisał(-a)Ponieważ prace wylogowały mnie ze wszystkich kont to musiałem niejako zacząć od nowa. Przy logowaniu pierwszego konta ZAWSZE zaczynamy jako Szybki Podgląd z sms, dopiero później pojawia się możliwość zalogowania mailem. A jak już mamy zalogowane konto, to jeśli chcemy uzyskać tylko podgląd z smsem kolejnego to ... chyba tego nie zrobimy bo logowanie jest TYLKO z emailem (a przynajmniej ja tak to widzę).
U mnie po zakończonych pracach nie musiałem logować się najpierw przez szybki podgląd. Od razu wskoczyło mi logowanie na e-mail. Kiedyś tak było, jak opidujesz, teraz już nie miałem szybkiego podglądu. Od razu logowanie e-mailem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Problemy z apką Mój Orange. Po zalogowaniu brak dostępu do konta:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Możliwe że chwilowa niedostępność, teraz sprawdziłem i jest ok. 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@tolek przynajmniej z godzinę nie było dostępu. Teraz faktycznie można się połączyć. Sprawdzałem od około godziny 5.40.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArtur potwierdzam były nocne problemy, też nie mogłem się zalogować.