Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplika mój Orange nie działa

ROZWIĄZANE
piwonski67
Poziom 18, Badacz Przestworzy
Solved!

Po włączeniu usługi działała fajnie a teraz mam napisane ze została zawieszona jeszcze jedno pytanie czemu faktury są nieopisane niewiem za co place

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
mabud73
Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
Solution

Wiadomość zawiera obraz
Nie my łapiemy klientów...sami jesteśmy klientami, a że forum jest OPL, niekoniecznie musi się nam za to obrywać Emotikon: Mrugający Najprawdopodobniej trwają prace serwisowe lub jeżeli korzystasz z wifi, Twój ruter odświeża sesję...poza tym aby odczytać f-ry, musisz zrobić pełne logowanie do aplikacji. Przez szybki podgląd nic nie zobaczysz...pod strzałkami po prawej masz więcej szczegółów...
Screenshot_2018-01-28-00-35-26.png

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 ODPOW. 4
Highlighted
Anonim
Nie dotyczy

Wiadomość zawiera hiperłącze
piwonski67
Poziom 18, Badacz Przestworzy

Normalnie się loguje ale nie mogę przeczytać faktur panowie jestem tylko ciekaw czy to tak będzie przez cały okres umowy jak nie pani w salonie ostatnio wykasowala mi ochronę tel mówi tak już ok a po 2 tyg dostaje SMS ze za 3 dni kończy mi się ochroną panowie poziom usług zero naprawdę nie macie się czym pochwalić no może jak ładnie łapie cie klientów i robicie ich później w bolo
mabud73
Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
Solution

Wiadomość zawiera obraz
Nie my łapiemy klientów...sami jesteśmy klientami, a że forum jest OPL, niekoniecznie musi się nam za to obrywać Emotikon: Mrugający Najprawdopodobniej trwają prace serwisowe lub jeżeli korzystasz z wifi, Twój ruter odświeża sesję...poza tym aby odczytać f-ry, musisz zrobić pełne logowanie do aplikacji. Przez szybki podgląd nic nie zobaczysz...pod strzałkami po prawej masz więcej szczegółów...
Screenshot_2018-01-28-00-35-26.png
aarek
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

@piwonski67

Łojezu, czy Ty słyszałeś kiedyś o interpunkcji?