Nie można wyświetlić tego widżeta.

Aplika mój Orange nie działa

ROZWIĄZANE

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 131
  • 59
  • 0

Po włączeniu usługi działała fajnie a teraz mam napisane ze została zawieszona jeszcze jedno pytanie czemu faktury są nieopisane niewiem za co place

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4795
  • 121

Nie my łapiemy klientów...sami jesteśmy klientami, a że forum jest OPL, niekoniecznie musi się nam za to obrywać 😉 Najprawdopodobniej trwają prace serwisowe lub jeżeli korzystasz z wifi, Twój ruter odświeża sesję...poza tym aby odczytać f-ry, musisz zrobić pełne logowanie do aplikacji. Przez szybki podgląd nic nie zobaczysz...pod strzałkami po prawej masz więcej szczegółów...
Screenshot_2018-01-28-00-35-26.png

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 ODPOW. 4
Anonim

Nie dotyczy

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 131
  • 59
  • 0

Normalnie się loguje ale nie mogę przeczytać faktur panowie jestem tylko ciekaw czy to tak będzie przez cały okres umowy jak nie pani w salonie ostatnio wykasowala mi ochronę tel mówi tak już ok a po 2 tyg dostaje SMS ze za 3 dni kończy mi się ochroną panowie poziom usług zero naprawdę nie macie się czym pochwalić no może jak ładnie łapie cie klientów i robicie ich później w bolo

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4795
  • 121

Nie my łapiemy klientów...sami jesteśmy klientami, a że forum jest OPL, niekoniecznie musi się nam za to obrywać 😉 Najprawdopodobniej trwają prace serwisowe lub jeżeli korzystasz z wifi, Twój ruter odświeża sesję...poza tym aby odczytać f-ry, musisz zrobić pełne logowanie do aplikacji. Przez szybki podgląd nic nie zobaczysz...pod strzałkami po prawej masz więcej szczegółów...
Screenshot_2018-01-28-00-35-26.png

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 37
  • 42
  • 1

@piwonski67

Łojezu, czy Ty słyszałeś kiedyś o interpunkcji?