Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Łączenie kont w Mój Orange

ROZWIĄZANE
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

A próbowałaś skorzystać z opcji przypomnij hasło?
zkkoncz1
Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy

znam hasło i nie idzie się zalogować

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Ale możesz masz różne hasła do różnych numerów?
zkkoncz1

Oto chodzi ,że miałam jedno hasło do dwóch nr. tel. teraz po zalogowani sie na Nowe Orange pojawił sie tylko jeden drugi zginął

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Podejrzewam, że do drugiego numeru było inne. W Nowym mój Orange usługi grupowane są po PESELu i nie ma opcji powiązania na dziś.
zkkoncz1

Wiem,że sa grupowane po nr.PESEL,to powiedział mi pan z Orange na czacie ale nie umiał mi pomóc.Proponował zadzwonić ale ja dzwoniłam pobrało opłatę za rozmowę i też nic nie dało.Nie mam zamiaru wisieć na słuchawce płacić nie za swoje błędy i taracicz czas.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

To oba te numery są na tą samą osobę?
zkkoncz1

Jeden jest mój drugi na męża

milutki310
Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy

Niestety PROBLEM dalej istnieje. Do niedawna byłem w PLAY i tam nie było problemu z dodawaniem numerów i usług. Zasięg teraz mam lepszy w orange ale znowu tu jest  PROBLEM z dodaniem 2-go i kolejnych nr telefonu.

Do każdego chcą osobnej rejestracji z nowym loginem, hasłem i meilem. SKANDAL bo nie mam podglądu do swoich pakietów

Jak nie kijem go to pałą  

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Jeśli ktoś bije Cię pała, to zgłoś to na policję. Orange ma po prostu inny pomysł: numery w nowym serwisie łączone są po numerze PESEL, więc jeśli są to Twoje numery to masz dostęp jednym loginem, hasłem, mailem...