- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Eluvina
to znowu ja 😛 tym razem z nowym pytankiem. krótkie pytanie ale popularne. np podpisałem umowę na światłowód z pakietem love i chce nagle zmienić prędkość internetu w tej umowie co wiąże się z podpisaniem nowej umowy. i teraz pytanie czy podpisanie nowej umowy anuluje poprzednią? bo chodzi mi oto że nie chce płacić podwójnie za starą umowę i za nową tylko dla tego że zmieniałem szybkość
.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, anuluje. Zmiana umowy na wyższą, zawsze anuluje starą.
Druga sprawa, nie można mieć dwóch usług internetowych na jednej linii, wiec stara już z automatu musi być anulowana. Nowa umowa zaczyna się od początku, na kolejne 24 m-c jeśli taką podpisujesz
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, anuluje. Zmiana umowy na wyższą, zawsze anuluje starą.
Druga sprawa, nie można mieć dwóch usług internetowych na jednej linii, wiec stara już z automatu musi być anulowana. Nowa umowa zaczyna się od początku, na kolejne 24 m-c jeśli taką podpisujesz
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
umowa orange i nie tylko
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
umowa orange i nie tylko
A co w wypadku jak mam swiatlowod na czas nieokreslony i przez strone www orange wybiore nowa umowe na czas nieokreslony pod tym samym adresem? Stara umowa zostanie anulowana? I w zycie wejdzie nowa?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
umowa orange i nie tylko
Jeżeli zmieniasz warunki to tak. Sama zmiana umowy na nową umowę nie ma sensu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
umowa orange i nie tylko
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
umowa orange i nie tylko
Warunki to znaczy? Obecnie mam opcje 1000/100 ale chce opcje 1000/300. Wiec gdy wybiore ze chce nowa umowe na czas nieokreslony to stara bedzie anulowana a nowa wejdzie w zycie plynnie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
umowa orange i nie tylko
W tedy tak. Bo nastąpiła zmiana warunków, na wyższe parametry. Stara jest zastąpiona nową umową o nowych warunkach, podejrzewam, że może być również zmieniona cena i oczywiście an czas nieokreślony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
umowa orange i nie tylko
@Piotrekk85napisał(-a)
Jeśli interesuje Cię tylko zwiększenie prędkości, czasem taniej wychodzi tylko zmienić prędkość w ramach starej promocji bez podpisywania nowej umowy.
no jeżeli była by możliwość zwiększenia prędkości na obecnej umowie to było by super. tylko ze z tego co pisałem z konsultantem na czacie to trzeba nowa otworzyć. taka samą tylko z szybszym netem.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »