- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Wyjaśnijcie mi jedną rzecz bo fachowcy z Orange nie potrafią a mianowicie 3 miesiące temu przedłużałem umowę rodzicom wybrałem usługę Orange Love ( 4 w 1) w związku z tym że rodzice posiadają telefon stacjonarny od zawsze, zaznaczyłem taką opcję przy składaniu oferty, automatycznie wysokość abonamentu zmniejszyła się o 10 zł z 99 zł na 89 zł do tego należy doliczyć 10 zł za utrzymanie łącza oraz odjąć 10 zł za zgody marketingowe które też zaznaczyłem i jakby nie liczyć wracamy do ostatecznej kwoty która wynosi 89 zł miesięcznie. Niestety Orange nalicza im 99 zł czyli bez opcji z telefonem stacjonarnym pisałem reklamację , która została odrzucona ponieważ jak uzasadniono opłata za utrzymanie jest obowiązkowa z tym , że nie potrafię im wytłumaczyć , że nie chodzi mi o opłatę za utrzymanie tylko rabat za posiadanie telefonu stacjonarnego bo w takim razie po co jest zniżka 10 zł przy składaniu zamówienia gdy posiada się telefon stacjonarny?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To nie jest zniżka. Jeśli zaznaczasz ptaszek, to oznacza, że poza pakietem Orange Love masz telefon stacjonarny na tym łączu (można mieć analog i voip w Love). Może w formularzu jest to mało precyzyjne, ale w podsumowaniu zamówienia (na ostatnim kroku zamówienia) to widać.
edit: w opcjach posta po prawej możesz cofnąć rozwiązanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
opłaty Orange Love
Opłata zaś za utrzymanie łącza jest naliczana jeśli na łączu nie ma telefonu analogowego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
opłaty Orange Love
@Piotrekk85 Wszystko się zgadza migracja na VOIP jest automatyczna niezależna od klienta tylko wejdź sobie na konfigurator gdy składasz zamówienie i jest tam opcja do zaznaczenia czy posiadasz telefon stacjonarny po zaznaczeniu wysokość abonamentu zmniejsza się o 10 zł po co w takim razie ? Ja sam przedłużyłem w sierpniu swoją umowę i nie było problemu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
opłaty Orange Love
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
opłaty Orange Love
@Piotrekk85Chyba ja nie jasno się wyrażam bo też chyba mnie nie rozumiesz mi ni chodzi o opłatę za utrzymanie łącza nie neguje tego mi chodzi tylko i wyłącznie o zniżkę w wysokości 10 zł którą otrzymujesz po zaznaczeniu opcji ,że posiadasz telefon stacjonarny. I jeszcze niechcący mi się wcisnęło , że rozwiązano mój problem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To nie jest zniżka. Jeśli zaznaczasz ptaszek, to oznacza, że poza pakietem Orange Love masz telefon stacjonarny na tym łączu (można mieć analog i voip w Love). Może w formularzu jest to mało precyzyjne, ale w podsumowaniu zamówienia (na ostatnim kroku zamówienia) to widać.
edit: w opcjach posta po prawej możesz cofnąć rozwiązanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
opłaty Orange Love
Można mieć telefon stacjonarny na starym łączu analogowy telefon, nie podpięty pod router w opcji love ? Nie no fajnie...szkoda że pani która wciskała tą ofertę we Wrześniu twierdziła inaczej, że nie ma takiej możliwośi i musiałem instalację przerabiać w domu...;/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
opłaty Orange Love
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
opłaty Orange Love
Czyli, strzelam za analoga jakieś 50 czy 60 zł i za Love bez tego 10 zł czyli 89 ? A to ok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2