- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet
Router działa jak należy wszystkie diody się świecą lecz na komputerze nie ma Internetu jaki również poprzez WiFi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet
Router restartowałem oraz przywracałem do ustawień fabrycznych również na laptopie Internetu nie ma zapomniałem dodać że jest ikonka która mówi mi że internet jest połaczony
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet
@kacper_ wszystkie kontrolki na routerze świecą się na kolor zielony? Czy występuje np. miganie synchronizacji linii lub świeci się na czerwono?
edit:
Zrób jeszcze test, jak odłączysz przewód telefoniczny do routera, to kontrolka zmieni kolor na czerwony lub będzie migała na czerwono?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet
Tak jak wspominałem router działa bez zarzutów wszystkie diody są zielone żadna nie miga. Wcześniej bylem w podobnej sytuacji lecz to była wina serwerów orange ponieważ całkiem je wywaliło i teraz nie mogę nic po prostu zrobić próbowałem się dostać poprzez ip na stronę tp linku lecz nie mam jak ponieważ niby internet jest lecz go nie ma i nie mam dostepu do tej strony( w skrocie nic sie nie laduje.)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet
W tym problem że jest to właśnie router orange który który ma już swoje lata i prawdopodobnie to może być też przyczyną lecz wolałbym dmuchac na zimne i poszukac jakichkolwiek innych rozwiazan tego problemu dlatego jestem tutaj. Tak jak mówisz może być to właśnie wina routera nie nie mogę się dostać na stronę konfiguracji no tak jak próbowałem lecz nie pozwala mi wejść na tą stronę ponieważ jest ta ikona z połączonym
internetem
edit:
Odłączyłem Kabel telefoniczny lecz diody z internetem i ADSL bodajże totalnie umarły mianowicie nie świecą się w ogóle
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz