- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
od wczoraszego wieczoru internet rozłącza się kilka razy w ciągu godziny. Grać online jest niemożliwe kiedy co chwile na ok. minute rozłącza. Mam neo dobre 10 lat. i zawsze były z tym problemem, rozłączało parę razy na dobę. Ale od wczoraj to już przegięcie. Czy takie rozłączanie jest dobrą podstawą do rozwiązania umowy ? jeśli tak, to jak mam to zrobić ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Proponuję zgłoś to szybko i bezpłatnie poprzez aplikację Mój Orange. Pobierz aplikację na telefon, załóż konto i wszystko będziesz mieć pod ręką. Jak się problem będzie powtarzać zgłosisz ponownie. Wtedy będzie widoczna tez skala zgłoszeń, zapewne coś z synchronizacją...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet rozłącza się kilka razy w ciągu godziny
Nie jest podstawą do rozwiązania
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet rozłącza się kilka razy w ciągu godziny
Ja na twoim miejscu zgłosiłbym do BOK-u jako awarię. Prawdopodonie masz utratę synchronizacji łącza ze względu na wadliwe połaczenia na końcówkach. Ja kiedyś też walczyłem z tym problemem, nawet nie wiem ile razy był u mnie techik (za każdym razem inny). Aż trafiłem na solidnego technika, i mam z tym ponad rok już spokój.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Proponuję zgłoś to szybko i bezpłatnie poprzez aplikację Mój Orange. Pobierz aplikację na telefon, załóż konto i wszystko będziesz mieć pod ręką. Jak się problem będzie powtarzać zgłosisz ponownie. Wtedy będzie widoczna tez skala zgłoszeń, zapewne coś z synchronizacją...