- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
Z tego co mi wiadomo to jest możliwość złożenia reklamacji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
Ma ktoś wiedzę i może się nią podzielić odnośnie wymiany lub zachowania obecnych urządzeń Orange w przypadku zmiany umowy , jak to jest w praktyce?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
Posiadam Samsung ICU 100 , Sagemcom UHD 88 w Multi Room i oczywiście FunBox 3 i w miarę dobrze to działa chociaż od czasu do czasu ICU 100 po załączeniu przytnie obraz i dzwięk na 2-3 sekundy .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
W Twojej sytuacji jeśli przejdziesz na Love, urządzenia zostają. Nie ma potrzeby ich wymiany. Może była mowa o 1Gb/s? Jaka to miejscowość?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
Ja nie widzę technicznej możliwości upgradu sprzętu. Masz już najnowszy oferowany, nawet dla łącz 1 Gb/s.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
W Gdańsku 1Gb jeszcze chyba nie ma , z resztą dla mnie to nie są potrzebne takie osiągi neta . Oszczędność ? nad tym nie myślałem... teraz płacę 119,90 zł za optymalny + 10 za M.Room ( ta opłata pozostanie we wszystkich pakietach) i opcjonalnie 35 zł. za Bogaty więc oszczędności na podstawowym pakiecie 10 zł . W Love dochodzi tel. komórkowy który jest wliczony w cenę 109,90 zł. ( 300 Mb internetu ) a na który teraz wydaję u innego operatora 20-30 zł. Jeszcze jedno gdybym z 300 Mb obecnie posiadanego zszedł na 100 Mb to by było kolejne 10 zł. zaoszczędzone.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
To już decyzji nie podejmiemy za Ciebie. Czy ceną (bo też promocje mają to do siebie, że mogą ulec zmianie w górę lub w dół za jakiś czas), czy wolisz poczekać na nowy sprzęt (tylko nie wiadomo czy i kiedy i jaki będzie, a przy świeżej umowie może być ciężej go zdobyć).
Osobiście by sprawdził ile korzystasz godzinowo z urządzeń i ile danych pobierają. Bo jeśli wszystkie jednocześnie pobierają lub wysyłają sporo danych to może prędkość być za mała.