- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
Czy ktoś wie może w jaki sposób zwiększają aktualnie bezpłatnie prędkość światłowodu z 100mb na 300mb? Przedłużą automatycznie umowę? Czy dzieje się to zdalnie bez zmian warunków umowy?
Pozdrawiam, D.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@DawidK wejdź na stronę: https://www.orange.pl/view/razem i odszukaj Światłowód - Zwiększ prędkość. Zostawiasz numer telefonu i ktoś powinien do Ciebie oddzwonić. Nie wiem tylko, czy da się to jeszcze dziś załatwić. Pewnie dopiero we wtorek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@DawidK wejdź na stronę: https://www.orange.pl/view/razem i odszukaj Światłowód - Zwiększ prędkość. Zostawiasz numer telefonu i ktoś powinien do Ciebie oddzwonić. Nie wiem tylko, czy da się to jeszcze dziś załatwić. Pewnie dopiero we wtorek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana na 300mb/s Światłowód
W moim przypadku to musiałam zawrzeć Aneks do Umowy, jeśli chciałam mieć te 300 Mb zamiast 100 Mb.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@DawidK @Ela12 teraz z racji obecnej sytuacji może być inaczej ze zwiększeniem prędkości. Być może telefonicznie zmieni się obecną umowę z podwyższeniem prędkości. Trzeba zostawić numer na stronie, jak podałem w poprzednim poście i porozmawiać z konsultantem, jak zaproponuje zmianę na wyższą prędkość.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@DawidK zakładam, że dziś jeszcze udało się podwyższyć prędkość lub otrzymane zostały informacje, co należny wykonać, aby prędkość podwyższyć?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
a ile można czekać na zmianę z 10 na 20mega?? bo niby przyjeli zgłoszenie ale ze 7 dni roboczych