- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witajcie.
Kieruję do Was konkretne pytanie. Przeprowadzam się, mam zamiar zabrać ze sobą supernovę- zgłoszenie jest już złożone, zasięg internetu jest w nowym miejscu zamieszkania dostępny. A moje pytanie brzmi; czy Orange pobiera jakieś opłaty za przeniesienie swoich usług w moje nowe miejsce zamieszkania? (posiadam sam internet supernova). Jeśli tak, to jakie są te koszty?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Adrian
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pod tym linkiem masz dokładną odpowiedź na wszystkie pytania: http://www.orange.pl/kid,4000378164,id,4004693138,title,Jak-przeniesc-uslugi-stacjonarne-do-innej-lo...
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli to jest standardowe przeniesienie - nie ma opłat.
Czasem jest to robienia jak podłączenie nowej usługi i oddzielne odłączenie starej - wtedy co najwyżej aktywacja wchodzi w grę (to zależy od promocji, ale w większości przy e-fakturze aktywacja jest za 0zł).
Na BOK powinieneś dostać info.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pod tym linkiem masz dokładną odpowiedź na wszystkie pytania: http://www.orange.pl/kid,4000378164,id,4004693138,title,Jak-przeniesc-uslugi-stacjonarne-do-innej-lo...
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli to jest standardowe przeniesienie - nie ma opłat.
Czasem jest to robienia jak podłączenie nowej usługi i oddzielne odłączenie starej - wtedy co najwyżej aktywacja wchodzi w grę (to zależy od promocji, ale w większości przy e-fakturze aktywacja jest za 0zł).
Na BOK powinieneś dostać info.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana miejsca zamieszkania, supernova.
@Piotrekk85 zawsze dokładniejszy niż wszystkie regulaminy 🙂 Fajnie że jesteś tutaj i tak pomagasz ludziom 🙂 Dla mnie jesteś tutaj numbero 1 🙂