Zmiana dostępnych usług w trakcie trwania umowy - zrób to sam.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2663
  • 12537
  • 77

@j131napisał(-a)

@Glutnapisał(-a)

@szewol , myślę, że to wynika z niewiedzy, bo tu niczego nie zrywasz. Cieszę się, że się przydało 👍

Dla mnie poradnik niestety nie działa - apka wyświetla mi tylko niepokojącą informację że usługa jest już pod tym adresem niedostępna i proponuje zamówienie rozmowy z konsultantem. Tak więc funkcjonalność ta jest kulawa. Po co mnie straszy, skoro umowa ważna jeszcze ponad rok?

BTW: zdaje się że uzyskanie przedłużenia na VoIP będzie bardzo trudne jeśli w ogóle możliwe w 2027.

Dziwne zachowanie, pewnie jakaś niedoróbka apki. Kto wie, czy nie związana z posiadaniem VoIP.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 314
  • 1576
  • 6

Tak myślę, ze to kwestia umowy z usługami, które już nie są sprzedawane, jak np. VoIP. I wtedy potrzeba ingerencja konsultanta w zmianę usług.

U mnie zmodyfikowałem umowę jeszcze w ramach Orange Love. Być może to ostatni dzwonek. Niedawno w salonie usłyszałem, że docelowo oferta Orange Love ma być wycofana także dla przedłużeń (obecnie dla nowych umów, jest łączenie dwóch/trzech usług z rabatami). Ciekawe jak wtedy Mój Orange będzie sobie radził z "rozdzielaniem" abonamentu wbudowanego w Orange Love. Może przekonamy się o tym przy okazji gorącego sezonu ofert świątecznych... 🙂

Poziom 39, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 10115
  • 42620
  • 350

To czy MO sobie z tym poradzi to "mały pikuś". Jeśli się okaże że Orange nie chce mi dalej świadczyć usługi VoIP to będzie problem poważniejszy.