- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana dostępnych usług w trakcie trwania umowy - zrób to sam.
@j131napisał(-a)
@Glutnapisał(-a)@szewol , myślę, że to wynika z niewiedzy, bo tu niczego nie zrywasz. Cieszę się, że się przydało 👍
Dla mnie poradnik niestety nie działa - apka wyświetla mi tylko niepokojącą informację że usługa jest już pod tym adresem niedostępna i proponuje zamówienie rozmowy z konsultantem. Tak więc funkcjonalność ta jest kulawa. Po co mnie straszy, skoro umowa ważna jeszcze ponad rok?
BTW: zdaje się że uzyskanie przedłużenia na VoIP będzie bardzo trudne jeśli w ogóle możliwe w 2027.
Dziwne zachowanie, pewnie jakaś niedoróbka apki. Kto wie, czy nie związana z posiadaniem VoIP.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak myślę, ze to kwestia umowy z usługami, które już nie są sprzedawane, jak np. VoIP. I wtedy potrzeba ingerencja konsultanta w zmianę usług.
U mnie zmodyfikowałem umowę jeszcze w ramach Orange Love. Być może to ostatni dzwonek. Niedawno w salonie usłyszałem, że docelowo oferta Orange Love ma być wycofana także dla przedłużeń (obecnie dla nowych umów, jest łączenie dwóch/trzech usług z rabatami). Ciekawe jak wtedy Mój Orange będzie sobie radził z "rozdzielaniem" abonamentu wbudowanego w Orange Love. Może przekonamy się o tym przy okazji gorącego sezonu ofert świątecznych... 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »