- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usługa nadal nie działa, mimo to faktura przyszłą na pełną kwotę
@izacie333 cena za 300Mb/s nie jest wysoka, u mnie jest w podobnej cenie, jak weżmiesz pakiet z TV i telefonem Voip to pewnie upust będzie, ja bym nie czekał za długo, bo ceny poszybują w tym roku, mniej na uwadze że inflacja jest 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak cenowo wychodzi. Światłowód z komórką Love 2u to 59.99 zł abonament, 20 zł dopłaty za domek i 3,99 zł za dzierżawę Funboxa. W wersji Love Standard to 109.99 zł abonament, 20 zł domek i 7.98 zł za dwa sprzęty (w wersji Ekstra abonament to 159,99 zł i Premium 209, 99 zł).
Można próbować może będzie u Ciebie jakoś rabat utrzymaniowy albo opcja zdjęcia opłaty za domek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgłosiłem reklamację. Otrzymałem odpowiedź i niestety Orange uznało że nie ma podstaw do uznania reklamacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)@izacie333 cena za 300Mb/s nie jest wysoka, u mnie jest w podobnej cenie, jak weżmiesz pakiet z TV i telefonem Voip to pewnie upust będzie, ja bym nie czekał za długo, bo ceny poszybują w tym roku, mniej na uwadze że inflacja jest 😉
Właśnie z tą ceną za sam światłowód to tak średnio jest. Sprawdzałem na stronach u kilku operatorów i Orange ze swoimi 83,97 zł za 300 Mb/s wypada najdrożej. Średnio u innych operatorów jest to 75 zł za 300 Mb/s, 85 zł za 600 Mb/s oraz 95 zł za 1 Gb/s.
Jest też operator ze złączem symetrycznym i u niego jest to 70 zł za 300 Mb/s, 80 zł za 600 Mb/s oraz 100 zł za 1Gb/s.
Telefon komórkowy mam w innej firmie (przez lata tylko oni mieli u mnie zasięg) i z uwagi na to proponują 65 zł za 300 Mb/s, 75 zł za 600 Mb/s oraz 85 zł za 1Gb/s (choć też otwarcie w umowie mówią, że 1Gb/s przez większość czasu średnio działa z prędkością około 700 Mb/s).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@izacie333 to masz tanich operatorów w okolicy, za 1Gb/s/ 300Mb/s płacę 100zł i 6,50 zł za słupy (bo net po energetycznych słupach idzie) 😉
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »