- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telia.net
xevo napisał(-a):Co teraz jak na VPN łape laga?
@xevo Poczytaj sobie na temat co to jest VPN tu https://nasz.orange.pl/t5/Modemy-i-routery/VPN-do-domu/m-p/26439#M2005
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telia.net
witam od pewnego razu mam wysoki ping w grze world of tanks mam FUN BOX, [prosilem o wymiane modemu na nowy,a jak zwykle uzywam tego fun boxa, wczesniej gralem bylo wszystko dobrze,a teraz jak gram ping 300 i caly wot sie wiesza, ze nawet nie moge wejsc w pulpit , a dzis sprawdzalem ping mam 89, dlatego taki wysoki, ,juz sam nie wiem co mam z tym zrobic, mam 85Mb/S neta,
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telia.net
radoslawrektor napisał(-a):witam od pewnego razu mam wysoki ping w grze world of tanks mam FUN BOX, [prosilem o wymiane modemu na nowy,a jak zwykle uzywam tego fun boxa, wczesniej gralem bylo wszystko dobrze,a teraz jak gram ping 300 i caly wot sie wiesza, ze nawet nie moge wejsc w pulpit , a dzis sprawdzalem ping mam 89, dlatego taki wysoki, ,juz sam nie wiem co mam z tym zrobic, mam 85Mb/S neta,
@radoslawrektorA w loginie do Neostrady masz /ipv6 xxxxxxxxxx@neostrada.pl/ipv6 czy bez xxxxxxxx@neostrada.pl
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telia.net
XXXXXXX@neostrada.pl taki mam, ale dzis anwet mi google sie zawieszaja,. pewnie router trzeba wymienic, strasznie laguje ten net, nie wiem czy czasami nie zakonczyc z orange wspolpracy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telia.net
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telia.net
Utrat pakietów już nie ma, przynajmniej w CS:GO. Pozostał jedynie tragiczny routing do warszawskich serwerów, po uruchomieniu VPNa ping spada o ~20ms.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telia.net
piotrekk100000 napisał(-a):LOL bez zmian, wciąż lipa 🙂 jeszcze tylko rok mi został
@piotrekk100000Jakiś dowód byś pokazał ? Może coś więcej pomoże nasz od pingu @Anonim
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś