- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Technicy nie znają przyczyny, również orange, światłowód co kilka dni postanawia nie działać
@isalexalex_1 , ale na to poddasze to skąd kable idą?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Technicy nie znają przyczyny, również orange, światłowód co kilka dni postanawia nie działać
z tej skrzynki co jest na dachu, strasznie powalone to wszystko jest
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@isalexalex_1 Nie będę się udzielał technicznie, ale przez szacunek dla osób, które Ci pomagają. Odpisz im, jaki typ infrastruktury jest na ulicy. Ich nie obchodzi twoje poddasze, czy sąsiedzi. Oni pytają, czy światłowód na ULICY jest napowietrzany, czy pod ziemią. Odpisz im rzeczowo, bo każdy ma swoje granice...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To tak jak mówiłem, orange założył, jest na ulicy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cóż, jak widać nie chcesz uzyskać pomocy...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@isalexalex_1 Czy Ty rozumiesz język polski? Czy może jednak jest problem z komunikacją? Mamy pisać po angielsku?
... Info do moderacji. To nie jest post prześmiewczy. Wydaje mi się, że autor tematu jest obcokrajowcem i nie mówi po polsku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To sobie tak myśl, bo grubo się mylisz, mówie tylko to co mi wiadomo
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@isalexalex_1 Would you let us know, if you understand what exactly we're writing to you?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@isalexalex_1napisał(-a)To sobie tak myśl, bo grubo się mylisz, mówie tylko to co mi wiadomo
Czyli nie wiadomo ci jak te kable wchodzą do tej skrzynki na dachu? Rozumiem że idą z ulicy, ale jak: w powietrzu, czy zakopane w ziemi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie, nikt mnie nie poinformował o tym czy idą ziemią czy słupem