Szybkość pobierania 100/100 na kablu ktory poprowadziłem przez ścianę. Co się mogło stać?

ROZWIĄZANE

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2997
  • 11193
  • 65

Szybkość pobierania 100/100 na kablu ktory poprowadziłem przez ścianę. Co się mogło stać?

Pewnie cały wymienił z gotowymi wtyczkami jeśli nie podjął się naprawy starego. 

Poziom 17, Badacz Przestworzy
  • 15
  • 9
  • 1

@j131 Gotowe odrazu wcześniej też były tylko teraz owinąłem te wtyczki tasma izolacyjna zeby nic sie nie uszkodzilo i dziala 

• 2997
  • 11193
  • 65

@polishmen a co na dworze te wtyczki były żeby je taśmą owijać? Chyba nie wciskałeś na siłę przez mały otwór w ścianie kabla z wtyczkami żeby Ci się coś miało uszkodzić? 

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8678
  • 35106
  • 293

Przeciskał z wtyczkami. Nic mnie już nie zdziwi.

• 2997
  • 11193
  • 65

Pamiętam jak przed laty jeszcze jako TPSA robiliśmy z kolegą instalację do domku. Kolega wymierzył kabel który następnie ułożyliśmy w wykopie i zasypaliśmy. Pozostało tylko przewiercić ścianę budynku bo gniazdko miało być dosłownie po drugiej stronie ściany zewnętrznej. I wówczas okazało się że kolega zapomniał że ściana nie na centymetra grubości tylko pół metra. I o te pół metra zabrakło kabla 😃