- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szybkość pobierania 100/100 na kablu ktory poprowadziłem przez ścianę. Co się mogło stać?
Pewnie cały wymienił z gotowymi wtyczkami jeśli nie podjął się naprawy starego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szybkość pobierania 100/100 na kablu ktory poprowadziłem przez ścianę. Co się mogło stać?
@j131 Gotowe odrazu wcześniej też były tylko teraz owinąłem te wtyczki tasma izolacyjna zeby nic sie nie uszkodzilo i dziala
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@polishmen a co na dworze te wtyczki były żeby je taśmą owijać? Chyba nie wciskałeś na siłę przez mały otwór w ścianie kabla z wtyczkami żeby Ci się coś miało uszkodzić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pamiętam jak przed laty jeszcze jako TPSA robiliśmy z kolegą instalację do domku. Kolega wymierzył kabel który następnie ułożyliśmy w wykopie i zasypaliśmy. Pozostało tylko przewiercić ścianę budynku bo gniazdko miało być dosłownie po drugiej stronie ściany zewnętrznej. I wówczas okazało się że kolega zapomniał że ściana nie na centymetra grubości tylko pół metra. I o te pół metra zabrakło kabla 😃
- « Poprzedni
- Następny »