- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W jakim czasie przed końcem umowy moge ja przedłuzyc o kolejny okres np. 12 lub 24 mies?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Umowę na Neostradę możesz przedłużyć najwcześniej 90 dni przed końcem obecnej umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chyba, że zmiana będzie się wiązać ze zwiększeniem zakresu usług - np. większa szybkość, dodatkowe usługi np. telefon VoIP...., telewizja - poprzez podpisanie umowy na bogatszy pakiet, to można zrobić praktycznie w każdym czasie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Umowę na Neostradę możesz przedłużyć najwcześniej 90 dni przed końcem obecnej umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chyba, że zmiana będzie się wiązać ze zwiększeniem zakresu usług - np. większa szybkość, dodatkowe usługi np. telefon VoIP...., telewizja - poprzez podpisanie umowy na bogatszy pakiet, to można zrobić praktycznie w każdym czasie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie umowy - neostrada
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie umowy - neostrada
Witam, mnie nurtuje następująca sprawa, a mianowicie: umowę przedłużałem w czerwcu tego roku na opcje do 20 Mb/s, tyle bo nie było warunków na większą opcję, teraz jak robię sobie symulację o przedłużeniu umowy jest dziwna sprawa-jak się zaloguję to w dalszym ciągu pokazuje, że moge mieć te wspomniane 20 Mb/s, a jak sie wyloguję to pokazuję że można mieć opcję do 80 MB/s. O co kaman, nie rozumie tego, to w końcu jaką prędkośc mogę mieć podłączoną?