- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange i NC+
Witam mam pewien problem mianowicie w piątek zadzwonił konsultant z świąteczna propozycją było to orange love, podczas rozmowy rachunek za orange love ustalony został na 99.99 -internet 20mb, telewizja (przeszło 100 kanałów), stacjonarny telefon i przeniesienie komórki. Podczas rozmowy pan konsultant wspominał iż do podpisania będą dwie oddzielne umowy na orange love i z nc+, nie wspominał o żadnych kosztach umowy z nc+ a zdaje się że będzie to umowa płatna na 10zł, poza tym w pakiecie Pakiet Start+ 12M są w zasadzie te same kanały co w pakiecie optymalnym w orange love więc po co to oferować klientom? Jako iż żadnych dokumentów jeszcze nie podpisywałem bo nie było kuriera z umową to nie planuje podpisywać umowy z nc+ , planuje podpisać tylko umowę na orange love. Brak podpisu na umowie z nc+ spowoduje anulowanie zamówienia tej usługi, i ja będę miał spokój - czy dobrze myślę? Dzwoniłem na infolinię i tam generalnie doradzono mi odstąpienia od umowy ale tylko z nc+ ale jak ja mam umowę jeszcze nie podpisaną to prościej będzie jej nie podpisywać, i nie pakować się w problemy, a umowa bez podpisu nie zacznie obowiązywać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange i NC+
Co do samego zamówienia przez kuriera, nie możesz podpisać jednej części bo całość nie dojdzie do skutku, będzie to odmowa podpisania umowy.. jeśli jest to jedno zamówienie, możesz ew odstąpić od jednej z części lub całości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange i NC+
jakie 89,99zl? przeciez wyraznie kolega napisal ze to ma byc orange love czyli pakiet neo+tv+stacjo+kom i to kosztuje 99,99zł dla adsl/vdsl/ftth 100Mb/s. teleszajs czy salony moga dawac klientowi rabat przez 12 mc 9,90zł i dlatego wciskaja pakiet nc+ start+ wlasnie za te 9,90zł. krotko mowiac jak kolega podpisze te umowe zamknie sie w kwocie 99,99zł tj za orange love w wersji podstawowej.
kwestia sprawdzenia czy to dzwonil teleszajs czy ktos inny bo tylko salony i telesales moga dawac klientowi taki rabat.
jezeli podpisze umowe na orange love a na pakiet nc+ nie to zrealizuje tylko umowe na orange love. nie wiem jak do tego podejdzie kuerier. pewnie zabierze obie umowy a orange wtedy moze odklikac tylko te podpisana 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange i NC+
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange i NC+
pewnie tylko pokaz mi kto placi mniej niz 10zł za tego WLRa. a ile OA placi orange za dzierzawe lacza? z tego co pamietam to tyle co za zawieszenie lacza. czyli OA doplaca do swojego potsa aby klient byl zadowolony 😉
a ilu jest takich co zaklada lova na WLR? raczej kazdy patrzy aby minimalizowac koszty a nie zwiekszac
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange i NC+