- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, przejdę od razu do tematu, otóż kilka miesięcy temu wziąłem cały pakiet love ze światłowodem, wszystko ładnie podłączone itp, ale teraz z przyczyn wyższych muszę zmienić mieszkanie, jednakże w nowym mieszkaniu jest już internet więc nie potrzebuję tego światłowodu, więc czy można odłączyć cały sprzęt ,a także usunąć kabel?
I jeszcze moje następne pytanie może idiotyczne jednakże zapytam, czy można przejść z całego pakietu love na pakiet tylko telefon i abonament za który też płace w tym pakiecie, a jak nie to czy mogę zamienić światłowód na internet mobilny?
Z góry proszę bez dygresji na temat tego że mogłem wcześniej myśleć o tym i nie brać światłowodu i tym podobnych wywodów, dziękuje.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
na tym nowym mieszkaniu jest mozliwosc na ftth? jezeli tak to przenies.
jezeli nie ma mozliwosci na ftth a zlozysz wniosek o przeniesienie to zostanie zaproponowana Ci oferta alernatywna np orange love z internetem adsl/vdsl czy z mobilnym.
instalacja ktora masz wykonana w mieszkaniu monter nie bedzie deinstalowal. kabel pozostaje na swoim miejscu tak jak jest.
odlacz po prostu sprzet i po temacie. przeciez orange nie sprawdza czy klient uzywa uslugi czy nie. wazne aby co miesiac $$ na koncie bylo
do konca grudnia 2017 istniala mozliwosc rozmwiazania umowy bez kary w przypadku BMT na nowym adresie. od stycznia orange stalo sie jeszcze bardziej proklienckie i dowala kare jezeli klient zlozy wypowiedzenie w trakcie trwania umowy 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odłączanie światłowodu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odłączanie światłowodu
Jestem świadomy tego jednakże chciałem zapytać czy są jakieś możliwości, na dniach raczej i tak wpadnę do orange więc tam się dopytam, 40 zł miesięcznie to nie dużo jak coś i większej różnicy mi nie robi, jednakże chciałbym zapytać jak to jest z odłączaniem normalnie odłączają kabel? i czy mogą po prostu odłączyć i nie podłączać i nie będzie z tym żadnych problemów?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odłączanie światłowodu
Tak i z tego co mi mówili jak zmieniam adres to cały sprzęt przenoszą i tu jest moje pytanie czy kabel mogą odłączyć bez problemu i czy mogą nie podłączać w nowym miejscu.,
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odłączanie światłowodu
Niektórzy proponują pisanie pism do dyrektorów ale na 99% zgody nie będzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odłączanie światłowodu
Chodzi o to że jeżeli nie ma możliwości zmian w umowie z tego powodu to po prostu odłączę i odłożę do szafy router, a abonament i tak płacę po prostu 40 zł za nic będzie, chodziło mi jedynie o to czy odłączają wszystko bez problemowo w tym także kabel który jest podpięty do skrzynki więc musi zrobić to technik.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
na tym nowym mieszkaniu jest mozliwosc na ftth? jezeli tak to przenies.
jezeli nie ma mozliwosci na ftth a zlozysz wniosek o przeniesienie to zostanie zaproponowana Ci oferta alernatywna np orange love z internetem adsl/vdsl czy z mobilnym.
instalacja ktora masz wykonana w mieszkaniu monter nie bedzie deinstalowal. kabel pozostaje na swoim miejscu tak jak jest.
odlacz po prostu sprzet i po temacie. przeciez orange nie sprawdza czy klient uzywa uslugi czy nie. wazne aby co miesiac $$ na koncie bylo
do konca grudnia 2017 istniala mozliwosc rozmwiazania umowy bez kary w przypadku BMT na nowym adresie. od stycznia orange stalo sie jeszcze bardziej proklienckie i dowala kare jezeli klient zlozy wypowiedzenie w trakcie trwania umowy 😉
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »